Jovanov izazivao Lutovca da ga „ošamari“ u emisiji na RTS

Ostavite komentar


  1. Od kada je postao predsednik SNS do ostavke na to mesto, AV je svaki put gostovao na RTS sam bez kolega predsednika drugih opozicionih stranaka. Potrošio je solo SNS bonus. Mislim da bi predsednici opozicionih stranaka trebalo da gostuju na RTS bez prisustva bilo koga iz SNS, imaju bonus. Tako da ni ovo gostovanje Lutovca na RTS nije gostovanje Lutovca na RTS več gostovanje Lutovca kod Jovanova na RTS.

  2. U pravu je Lutovac da će svi koji prijave nasilje ići u zatvor. Ili će im, u najmanju ruku, biti uručen otkaz na državnom poslu, a njihova radna mesta zauzeće botovi sendvičari

  3. Neposlusnost moze da bude nenasilna?To prvi put cujem da neposlusnost bude nenasilna,to moze samo kod vas lopova opozicije ali ne prevarili smo se videli smo da ni kod vas to ne moze da bude ponovo samo pricate nesto da bi pricali sto ne prolazi kod gradjana definitivno.

  4. Sa predstavnicima SNS-a nema civilizovane diskusije jer su oni na njhovoj akademiji obucavani da se ne sme dozvoliti sagovorniku iznosenje istine jer svaka istina koja dopre do naroda je opasna po vrh strnke. Za clanove te stranke istina je samo ono sto je rekao AV pa iako znaju da nije oni veruju vise njegovoj reci nego svojim ocima i usima.

  5. Jovanov deluje kao opasan momak sa vrelog kikindskog asfalta, prosao ulicnu skolu zivota, nije se plasio nikoga, branio je sebe i druge…

  6. Magdalena, da li moze neki kratak kurs osnovne pismenosti?Ili se zadrzite na par reci ili recenica kako to rade ostali botovi…. Nekoliko redova je previse za vas!
    Redakciji mog dragog Danasa-da li postoji neki nacin da se SNS i komentari njihovih clanova jednostavno ignorisu? Nepismeni su, nekreativni…….jednostavno nisu na nivou vaseg lista.

  7. Oko pismenosti: trebalo bi da znate da se ‘Danas’ ne moze menjati po padezima. To je krupna gramaticka greska. Jer, kako bi to bilo da je ime lista drugacije, npr. Juce ili Sutra ili Ovde ili Brzo ili Odmah?
    Pisali biste redakciji – Jucea, Sutraa, Brzoa, Ovdea, Odmaha? U Juceu, Sutrau, Brzou, Odmahu?
    Ne, pa tako ne moze ni „redakcija Danasa“, kako ste pogresili.
    S postovanjem,
    Nastavnica srpskog jezika u penziji

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.