Jovanov: Jeremić, Đilas i Obradović predali Kosovo Albancima

Ostavite komentar


  1. Kakve fasisticke izjave. Crtanje mete na nekome.
    Ccc…
    Izgleda je zaboravljeno kako se zavrsila epizoda sa fasistima.

    1. Bas tako! Postali su perjanice laznih vesti. Otkud sad Djilas u prici sa KIm kad je covek samo bio gradonacelnik Beograda????
      Narod ce poceti da oboljerva od njihovog pritiska sa tv.

  2. Da li baš morate da nam dižete pritisak i vikendom? Ovaj jovanov je juče bio u DSSu, danas u SNS, sutra u LDPu,, dsverima, PGSu,, nije bitno. Beskičmenjak…

    1. Jedna od glavnih metoda SNS-a jeste da posto je svima jasno da oni dobri nisu, sada njihovi botovi rade sa parolama „svi su isti“ i „svi su ovakvi i onakvi“ i da se napravi atmosfera beznadja i onda nema ni smisla ici na glasanje i menjati vlasti.

      Time sto ste suptilno dodali dveri i psg na kraju, dve stranke koje nikad nisu bili na vlasti znaci da ste ili jedan od botova, ili neki jadni gradjanin koji je i u tu propagandu poverovao. I treba da nam dizu pritisak vikendom, treba da razume svaki gradjanin protiv cega se borimo. Nema vise stranaka i stranacke pripadnosti, postoji samo za i protiv SNSa, a oni koji govore da su svi isti i ne izlaze na glasanje ti su za. To je svima jasno.

    2. Jedan od vodećih „ulizica, uvlakača, podguznih muva“, naravno pored mnogih drugih, spisak bi bio predugačak da sada ne nabrajam.

  3. Ala ovaj lupa ko „maksim po diviziji „, sve drugi uradili, a oni više od šest godina na vlasti i ništa nisu uradili.

  4. Moj Milenko, ako je to tako zašto ond dr.Slina ne uhapsi dotične i ne preda ih nadležnom tužilaštvu?
    Ah da, zaboravih da u ovoj sprdačini od države niko nije nadležan ni za šta.

  5. Koliki moralni bednik moraš da budeš pa da postaneš da radiš i govoriš ovako nešto kao ovaj nesoj i rđa kojem ni ime ne treba pominjati!? U kojoj će on zemlji živeti,kako će moći svojoj porodici i ljudima oko sebe pogledati u oči kad sve ovo naprDNO ludilo jednog dana prođe?

  6. Jel’ to onaj Jovanov što olajava žene da su glavne dilerke droge? Onaj što se na smrt razboli kada čuje reč poštenje.

  7. Ovo je nivo-Ciko jel sav ovaj lebac tvoj? Jeste pa sta? Pa zasto ga onda ne jedes ciko?! Gori je i od najgorih.propagandnih filmova.

  8. Dok je ovakvih likova bićemo banana zemlja. Ako je istina sve što je izjavio ovaj marginalac, zašto se ne pohapse svi ti izdajnici. Vaš veliki vođa je prodao KiM u potpunosti, pa malko skrećemo pažnju. I dalje čekamo lustraciju…

  9. Ali pazi koliko je ovaj covek bez mozga. Obradovic nikad nije bio na vlasti a ovaj ga optuzi za izdaju… ha,ha,ha. Neka pita Slobinog ministra informisanja sta je njegova potpisivala u Kumanovu.

  10. Istina, Djilas i Jeremic su tada bili na vlasti kada je proglasena nezavisnost Kosova

  11. Pa kada neko ima svoje, drzavljanstvo, pasos, licne karte, registarske tablice, znaci da postoji, A to sve Kosovo poseduje od 2008. pametnom dosta.

  12. Kosovo nema nikakve veze sa Srbijom od 1999. godine i to, naravno, znaju svi političari. Od tada služi za ovakva prepucavanja među njima i prikupljanje poena za dolazak na vlast . Narod jedva sastavlja kraj sa krajem i nema vremena da razmišlja o obimu političarskih obmana. Vrhunac obmane je ustav iz 2006. godine, t.j. njegov deo koji se odnosi na Kosovo. Možda bi pomoglo to da se svaki dan po jednom na dnevniku pročita rezolucija 1244 , naročito deo koji se odnosi na povratak osoblja SRJ na Kosovo , kao i na pominjanje pregovora u Rambujeu zbog čijih neuspeha je usledilo bombardovanje 1999. godine . Na nekoliko mesta piše “ u potpunosti u skladu sa pregovorima u Rambujeu “ , uključujući i stavku koja se odnosi na konačni status Kosova . Političari u Srbiji drže svoj narod u nekoj vrsti latentnog rata koji je odavno izgubljen , i za to vreme nesmetano rade sve što ne bi mogli da rade u nekoj stabilnoj državi , pod sloganom “ ništa nije sada važno kao borba za naše Kosovo“. Slično je kao u filmu Podzemlje Emira Kusturice , u kome ljudi žive u podrumu dvadeset godina posle drugog svetskog rata , praveći oružje i misleći da rat još uvek traje !

    1. Dole (na cirilici) je relvantan deo iz rezolucije 1244. Koliko vidim, ne dovodi se u pitanje suverenitet SRJ na osovo, i cak se predvidja povratak srpskih snaga na kljucne granicne prelaze i istorijske lokalitete. Sve sto su Kosovsko rukovodstvo i njihovi sponzori radili je direktno krsenje Rezolucije 1244.

      1. Након повлачења, договореном броју југословенског и српског особља биће дозвољено да се врате да би обављали следеће функције:
      2. -Везу са међународном цивилном мисијом и међународним снагама безбедности;-
      Обележавање/чишћење минских поља;
      -Одржавање присуства на српским историјским локалитетима;
      -Одржавање присуства на кључним граничним прелазима.
      6. Безбедан и слободан повратак свих избеглица и расељених лица под надзором Канцеларије Високог комесара Уједињених нација за избеглице и неометани приступ Косову организација за xуманитарну помоћ.
      7. Политички процес у правцу успостављања привременог оквирног спопразума који обезбеђује значајну самоуправу Косову, уз пуно поштовање споразума из Рамбујеа и начела суверенитета и територијалног интегритета Савезне републике Југославије и
      осталих држава у региону, и демилитаризацију ОВК. Преговори између страна ради постизања договора не треба да одлажу нити да нарушавају успостављање институција демократске самоуправе.

      1. Nesto si zaboravio derane. Tamo pise i da posle tri godine imaju pravo, da referendumom odluce o buducnosti Kosova!

      2. Pročitaj celu rezoluciju 1244 sa sve aneksima ! Kakvu silu može da predstavlja nekoliko stotina našeg osoblja na Kosovu , pa još nigde i ne piše da oni mogu da nose oružje ! Pored toga raspitaj se još malo o pregovorima u Rambujeu iz 1998/99. godine !

  13. Ovakvu glupost nisam skoro čula! Vaš bivši mentor Šešelj i glavni „komandant“ Milošević su pristali da se potpiše Kumanovski sporazum i tu je Kosovo izgubljeno. Sve što se desilo kasnije je nebitno jer se proglašenje nezavisnosti Kosova nije moglo sprečiti. Ali napad je najbolja odbrana pa nemoćni SNS- ovci moraju nekoga da krive što za 6 godina nisu napredovali na sastancima sa Tačijem . Koliko je avionskih karata do Brisela potrošeno….

  14. Ove besramne laži,podmukla zamena teza i maloumno izvrtanje činjenica, podsetilo me na situaciju iz 1939.godine prošlog veka, kada je Hitlerova nacistička Nemačka jednako tako lažno i podmuklo optužila Poljsku da su njeni vojnici napali hitlerovce. Zapravo su nemački vojnici presvučeni u uniforme poljskih vojnika fingirali taj „napad“.Takva beskrupulozna laž im je poslužila kao opravdanje za napad i okupaciju Poljske. Po istom modelu rade ovi vučićevi šešeljoidi. Videli smo to i na tragičnoj sudbini dobrog i poštenog čoveka,velikog srpskog mučenika i borca za slobodu i pravdu Olivera Ivanovića. I njemu su gnusnim lažima i brutalno bolesnim optužbama nedeljama i mesecima crtali metu na čelu. Istu stvar sada rade opozicionim vođama i svima onima koji se suprotstavljaju ovom pogubnom,tragičnom i suludom jednoumlju i diktaturi.

  15. Mislio sam da se nikad gadniji potrčko od Ace Vučića roditi neće, iz doba kad je bio potrčko. Kad ono, majko mila….

  16. Ovaj lik je beznadežan slučaj. Nemogu mu pomoći ni u „Svetom Savi“ u Bgd. Iz Kikinde je pa ga treba zbrinuti u Novom Kneževcu jer su mu Kovin i Vršac daleko.

    1. A moze li uz kasu onaj lepi kafic sto napravise Kum i Bata, na vr’ Kopaonika?!

  17. A, je l’ bi uvaženi i cenjeni list „Danas“ i njegov portal mogli da nas čitaoce koji imamo neki gram mozga u glavi više od ovih i ovakvih politikanata svih boja, kada to nije toliko potrebno, liši „zadovoljstva“ čitanja ovakvih njihovih nesuvislih, nesmajnih, tupavih,………….prepucavanja? Neka se prepucavaju tamo preko svojih medija i iznose svoj „prljav veš“, a da nas ostave malo na miru. Nije to, kako bi neko možda primetio, autocenzura već, jednostavno, zaštita digniteta lista od ovakvih tabloidnih vesti punih najobičnijih gluposti kojih nam je prepuna glava. Apelujem na respekt publikuma. Najiskrenije i najdobronamernije.

  18. Svako ko ima vise od 30 godina zna istinu da Kosovo je predato od Milosevica/Dacica i takvi isti, sada je tesko nesto da se promeni, ubijani su 18.000 Albanaca tokom rata, unisteno je sve, a pre rata Milosevic je uradio naj gluplju stvar kad je isterao od posao svi Albanaca koju su radili i nisu imali sta da rade kad si gladan i primoran da uradis stvari koje su bile protiv tadasjne Jugoslavije. Zamisli da dolazi neko u Srbiju i istera svi od posao i videces kako ce da bude! Da ne bi bio Milosevic ne bi imali mi Drzavu sada.

  19. Prosto nemogu da verujem da je dotični tako štogod objavio. Pa zar nas on smatra za poslednje retarde, da imamo tako kratko pamćenje i sa neznani ili se nesećamo ko je svojom politikom nametanja svojih istina drugim narodima EX YU, doveo do raspada te divne zemlje u kojoj je bilo mesta za sve narode koji su je činile.

  20. Da li te bre Milenko bar malo sramota? Beskicmenjaku jedan, kako mozes da lupas ovakve lazi, ili ti je najveca ljudska vrlina -iznosenje lazi protiv svakoga ko se usudi da kritikuje tvog Sefa?

  21. 2008. nijedan rec protiv nije stigla od Tadije ili clanova Vlade. Predali su Kosovo bez ijedne reci, a nama delili osmehe preko medija.

    1. Bas kao sto se tvoj Vucic pod seseljevim repom 2008 ‘borio’ za to Kosovo, a sada ga u Briselu predaje Siptarima? … Kod ‘Tadije’, to ‘predano’ Kosovo je imalo sve svoje drzavne institucije u Beogradu i nikakav kontakt sa Siptarima, kod tvog Vucica nemaju ni jednu, nego se klanjaju Siptarima u Pristini, dok on za njih potpisuje kapitulacije u Briselu!?

    2. Tadija je otisao sa vlasti kada su ga priterali da prizna Kosovo. Ovaj tvoj bi se za vlast odrekao, ne Kosova, nego i rodjene majke!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.