Jovanov: Ne može grupa politikanata da govori u ime Nišlija 1Foto:SNS

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je danas da ne može grupa politikanata da govori u ime Nišlija i da građane Niša tera da državu Srbiju doživljavaju kao tuđu.

Jovanov je naveo da je Fajnenšl tajms pozicionirao Niš na sedmo mesto, a niški region na treće mesto malih regija u Evropi u privlačenju direktnih stranih investicija, da je izgrađen najmoderniji klinički centar u Srbiji, otvoreni pogoni „Džonson elektrika“, „Astera“, „Leonija“, „Cumtobela“ i drugih investitora i da je sve to urađeno zahvaljujući ozbiljnom i upornom radu Aleksandra Vučića.

„Da nisu oni u Nišu to uradili, ili će biti da je i to Vučić uradio, dok su oni spavali, mrzeli i pljuvali“, rekao je Jovanov.

U saopštenju se ocenjuje da su „ovi lažni dušebrižnici“ setili niškog aerodroma „samo zbog nekog bednog političkog poena“.

Zašto ne kažu da je na niškom aerodromu u samo jednoj godini Vučićeve vlasti bilo više putnika, nego za 12 godina njihove vlasti i to u zbiru i zašto prećutkuju da je prošle godine bilo 331.582 putnika, a u njihovo vreme deset puta manje, upitao je Jovanov.

I Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka jednako vole i brinu za svaki deo Srbije i to pokazuju dela, poručio je Jovanov je i istakao da to građani i znaju i vide i takvu politiku nagrađuju podrškom na izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari