Jovanov: Opozicija je protiv svega, ne zna šta hoće

Ostavite komentar


  1. „…opozicija donosi odluke suprotne od onih koje donosi predsednik Aleksandar Vučić“. To je dakle logika SNS kamarile, da se ne bi slučajno neko u ovoj zemlji usudio da donese odluku koju pre toga nije odobrio vrhovnik. Ako se to desi onda je to aktivista, izdajnik i državni neprijatelj. Samo ti dalje verglaj, preletačeviću, nećeš još dugo.

  2. Gs Jovanov narod nezanima sta Opozicija hoce narod nece rudnike i tacka i to nemojte da politizujete. Nardo misli na buducnost nase dece a vi to nemislite bedno

  3. Све што није дао отишло је, све што даје остаће наше, нећеш и нећете копати.

  4. Opozicija ne donosi odluke!
    Opozicija može samo da kritikuje o d luke vlasti, bahato ponašanje vlasti, neprimenjivanje zakona i kršenje ustava,
    korupciju,….

  5. Ko jos u Srbiji ko pametno razmislja svojom glavom uzima za ozbiljno preletaca Jovanova.Zalosno je da je sebi dozvolio da u najvisem telu drzave Srbije izigrava ne bih da ga uvredim pa kazem dvorsku lidu.Stalo mu je da se dokaze svevisnjem ne bi li mu dodelio neku visu funkciju ponesen primerom preletaca Martinovica, uglavnom vredja clanove opozicije medju kojima su mu neki bili partijski drugovi.Savet mu je da prestane sa vredjanjem i na taj nacin leci svoje komplekse i dodvorava se svevisnjem jer neki clanovi opozicije zasluzuju samo pohvale.

  6. Opozicija je protiv svega što šteti građanima Srbije. Opozicija hoće da pravilno funkcionišu institucije, da smanji korupciju i ostali kriminal, da vrati ugled školstvu i zaposlenima u školstvu, da vrati ugled zdravstvenim radnicima i zdravstvu, da empatija bude uobičajena, da imamo poštene izbore,……..Tako da izjava Jovanova govori da je on gluv na želje opozicije.

  7. Ne znaju šta hoće jer im je teško da zaključe ko nanosi više štete zemlji i narodu: Jovanov, Šapić, Mali, Vulin, Martinović… Konkurencija je veoma velika.

  8. Bliži vam se kraj, bolje razmišljaj gde ćeš sad preleteti, čija ćeš pudlica biti i za koga ćeš lajati. Rio Tinto će vam doći glave.

  9. Важно да си тиза политику.
    Да ровариш, да не саслушаш другог, и да све што опозиција каже оповргнеш.
    А сад они против неког?.
    Кад сте ви били сагласни са неким њиховим излагањем?
    Никад!
    А то што ви представљате да опозиција се не слаже са ничим и као да јој не треба,не ради она што јој не треба, него што се то ради нетранспарентно, без јавних набавки, без тендера,и што се ставља у џепове владајућих и онима око њих.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.