Jovanović: A gde je gradonačelnik Beograda?

Ostavite komentar


  1. Kao sto nema gradonacelnika Radojicica, tako nema ni onog Malog, nazovi ministra finansija, tj.ima ih, ali za druge stvari a ne za obavljanje funkcija na koje su postavljeni.

    Postovanje Redakciji Danasa

  2. Htela sam da obavestim gospodina Jovanovica da su iz moje familije svi napustili Srbiju mnogo godina pre dolaska predsednika Vucica na vlast i to pre sankcija,za vreme sankcija i za vreme vladavine prethodne vlasti,a ja zelim da u Srbiji bude bolje,da bi oni mogli da se vrate i zato podrzavam aktuelnu vlast!

  3. Molim vas,pa kakvo je to pitanje gde je gradonačelnik.Prvo on je izuzetno zauzet pre neki dan otvorio je tri kućice za vrapčiće,a sad su mu dali da se igra maketama bgh2o,čim završi predstaviće i škole i vrtiće svega će biti na meketi a kreće i zadruga tako da sve ostalo nije ni bitno,ma što i ja pišem ovo.

  4. Gospodjice ili gospodjo Mia, samo napred u.podrzavanju.ove vlasti, samo ne znam u sta ce vasi.da se vrate ako su toliko ludi da to ucine Nije valjda u Vucicev Beograd.na vodi i ovakvu Srbiju!? Ljudi su onda u devedesetim i bezali od ovakvih kakvi su sada na vlasti. Ja sam bio.jedan od tih.
    I jos nesto, gospodin Nikola.Jovanovic spomenu u svom tekstu da je.samo prosle godine iz zemlje otislo 73000 ljudi. To o necemu govori, zar ne ?

    Postovanje Redakciji Danasa

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 10

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.