Jovanović: Bez podrške Jankoviću

Ostavite komentar


  1. Da li Jovanovic misli da njegovo misljenje ima ikakvu tezinu i da on ima imalo kredibiliteta da kaze bilo sta? To sto se prenose njegove izjave nam govori da trenutno radi za SNS kao sto je i ranije radio za onoga sto ga "cuva" i placa.

  2. A dobro, zar je iko i očekivao da će se opozicija dogovoriti? Previše je tu sujete.
    Vladaće Vučić još 10 godina Srbijom, a narod, koji bira takvu vlast, je to u potpunosti i zaslužio.

  3. A dobro, zar je iko očekivao da se opozicija dogovori? Previše je tu sujete.
    Vladaće Vučić Srbijom jos 10 godina, a narod, koji bira takvu vlast, je to u potpunosti zaslužio.

  4. Janković nema sve one lepe osobine koje mene krase, ja sam vaš predsednički kandidat i drigog nemojte imati. Mnogobrojni sledbenici LDP to od mene traže, a i Vučić me je lepo zamolio.

  5. Cedo,a koje to,sta je to sto zaustavlja i koci razvoj slobodnog drustva u Srbiji.Ko je taj u kome su se smestile sve insticutije sistema u Srbiji,pa je on jedina.Koje taj koji svojim "nastupima"kreira drustvenu klimu koristeci stalna konfrontiranja sa svima i svakim.Ko je taj koji u blato nije bacio svakog ko uputi kritiku nedodiljivomOn je sustina svakog programa.A dalje cemo,valjda cuti…..Sto zuris,Cedo?

  6. Šta li ti pričaš,sva sreća da vas je malo,a kamo sreće da vas niko i ne uzme sa sobom na listu pa da odete u3PLM.O kakvom programu ti pričaš?Funkcija predsednika je kod nas kao i u Italiji,Nemačkoj samo PROTOKOLARNA i sve što treba da čini jeste da opominje na kršenje Ustava!!

  7. ““Tu najmanje mislim da činjenicu da je do 2000. godine sedeo u JUL ministarstvu i da mu to nije bio nikakav problem." Ti se najbolje kandiduj za spin doktora u nekom od poznatih tablioda. Iskoristio podrsku gradjana da bi se obogatio i sada politikantskim izjavama se dodvorava svima o koje moze da se okoristi.

  8. Izjava jednog političkog marginalca… Bolje da ide u parove ili maldive, pošto mu je politički život okončan a i tamo više pripada.

  9. Predsednik ne vodi politiku, već Vlada Srbije.
    Predsednik ima svoje ustavom određene dužnosti, koje sprovodi.
    A u vezi Čede, lepo kaže narod "ne pada sneg da pokrije breg već da svaka zverka pokaž svoj trag". Lepo si se razotkrio Čedomire, samo napred, jedva čekam da ugledaš 0.5% svoje političke relevantnosti.

  10. Ti si samo kukavičje jaje u tudjem gnezdu.Izadji sam na izbore i pogledaj istini u oči.Ni najuža familija ne bi sva glasala za tebe.

  11. Чада ће подржати оног ко ће му најбоље помоћи око посусталог бизниса. Његов "инсект" типује на Вучића.

  12. Tesko onom koga Ceda hvali a Canak timari. Kompliment je nemati njihovu podrsku. Samo, ima jos Ceda…Jankovic da zatrazi podrsku naroda a ne samo stranaka.

  13. Некада сам био Циган, а сада сам Ром, каква дивна промена у животу мом!
    Овај стих, тврде упућени, Брана Црнчевић је посветио тада младом српском политичару Чедомиру Јовановићу, једном од најистакнутијих Рома у Србији.
    Ретко када је у мрачним кухињама српских обавештајних служби направљен такав политичко-шпијунски франкенштајн какав је Чедомир Јовановић. Драматургију његовог успона, од сиромашног студента до потпредседника Владе Србије, страсног корисника земаљских задовољстава и повереника британских обавештајних служби на Балкану, осмислили су некадашњи шефови Државне безбедности, данас хашки оптуженици, Франко Симатовић и Јовица Станишић. У новом режиму који је остварио пуни континуитет са претходним, Јовановић је наставио са својом позоришном представом. Позадина му је данас црвена, али бело и даље доминира

  14. G-dina Sašu Jankovića je zamolilo 100 javnih ličnosti iz Srbije ( mnogo je velikih imena ) da se kandiduje i da nas spašava od ove pošasti koja nas razdire zadnjih 4-5 godina . Čovek je razmišljao 2-3 nedelje i odlučio da se odazove apelu građana Srbije iako zna da će ga prljava SNS propaganda provlačiti kroz katran i perje . I sad se nađe pametni Čeda ( nekada sam ga poštovao i uvažavao max. ) da popuje proevropskom narodu Srbije , kao pametniji je on od 100 javnih ličnosti . Jasno je o čemu se ovde radi , postao i Čeda golub visokoletač prevrtač . I on bi da se dodvori AV pa da debelo , debelo to naplati . Tužno je na šta je nekada omiljeni Čeda spao .

  15. Kad već spominje "jasnu politiku", da pitam gospodina Jovanovića: A koja je politika LDP-a? Osim ulaska i opstanka u vlasti (po svaku cenu)?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.