Jovanović: Bojkot je uspeo, većina građana ostala kod kuće

Ostavite komentar


  1. Bojkot uspeo? Znači, pobedili ste? Baš me zanima i jedva čekam, kada ćete početi da kapitalizujete taj vaš veliki „uspeh“, i na koji način? Ako uspete biće to odlična škola za sve buduće „demokratije“?! Čim se ne može zgrabiti vlast pomoću „retrogradnih“ izbora, izadje se na ulicu ili se ne izadje na glasanje. „Dobitak“ je zagarantovan?! Mislim, šta reći a ne diviti se, kada ovako pismeni ljudi počnu da se bave glupostima?

    1. Nije problem u ovome što je ovaj učeni čovek izgovorio, već u spinovanju kojim se vi bavite, ili naprosto ne razumete. Niko nije rekao da se ovim bojkotom pobeđuje, već da se razotkriva farsa koju SNS režira, a to je korak u smeru smene vlasti. Ni manje, ni više.

  2. Koja vecina gradjana? Zna li ovaj klovn matematiku, bar iz osnovne skole?

    1. umesto da svi koji su bojkotovali izasli na beogradske lokalne izbore da ocuvaju makar centar grada, sada ce sns bulumenta da uzduz i popreko kopa, poplocava, kiti sijalicama, pravi jarbole, ukida prevoz, gradi gondole i izivljava se na svakom centimetru grada. vi bre mrzite ovaj grad isto koliko i sns. hvala bastacu sto je ovih meseci sacuvao kalis od gondole, sta mislite sta ce biti prvi naprednjacki projekat? uzivajte u voznji

  3. Kako uspeo… ako računaš izlaznost od 100 posto… kad je to bilo i u kojoj državi ikada… zato… puste reči.. i želje. Svi znamo istinu… ne laži više sebe a i nas.

  4. Da, bojkot je uspeo, ali samo u Beogradu, dok je u manjim mestima izlaznost bila preko 60, pa i 70 posto, što daje ukupnu izlaznost od preko 50 posto na nivou države.

  5. Do pobede! Ova slika Srbije govori vise od svake reci! A svako ima pravo da se ljuti. Najteze je kada covek na ovakav nacin izgubi, tako da mislim da je vreme da se pojedinci takvi vise i ne oglasavaju! Vreme im je da se i te kako sklone.

  6. Trebali su svi da iskoriste svoje biracko pravo,bojkotom se nista ne postize.

  7. Izlaznoist na parlamentarnim izborima nikada nije bila veca. Uglavnom se krece oko 50%. To znaci da su bojkotasi radili sve u korit svoje stete. Ovaj gospodin nije ni s vestan koliko su losi. Da su bili sigurni u sebe izasli bi na na izbore i proverili svoju snagu, a ne da „kurvinski“ pobegnu od izbora. Znali su oni dobro da ce ukoliko izadju Vucicu na crtu doziveti fijasko. Ovako jos gore po njih. Nece ih biti na politickoj sceni osim sto ce nam blokirati ulice i zagorcavati zivot. Tako se ne dolazi na vlast, pokazali su ovi izbori.

  8. Želimo da vidimo ko je glasao npr. Starom gradu. Tražite izvode iz biračkog spiska. Da vidimo one čija je penzija važnija od budućnosti unuka.

  9. Na izbore je izašlo 50, 44 posto glasača, da li smatrate da je to uspeh, sa obzirom da je na prošle izbore izašlo 56,7 posto gradjana?

  10. Kakav bi onda rezultat SNS postigao da su svi izasli…. opozicija to ne bi prezivela?!

  11. Glupo je da onih 40 i kusur posto koji nikada ne izlaze na glasanje pripisujete sebi i vašem bojkotu.

  12. Bojkot je uspeo? Na izbore je izašlo 400 000 glasača manje, a SNS je dobio 300 000 glasova više nego na prošlim izborima, i to se ne može nazvati uspehom za opoziciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.