Jovanović (CLS): Pojačan upis birača u četiri gradske opštine Beograda

Ostavite komentar


  1. Već se sprema izlazna strategija i opravdanje za izgubljene izbore. Samozvanom direkroru NVO koju je on sam izmislio ne pada na pamet da je gravitiranje građana iz prigradskih naselja prema centralnim opštinama Beograda prirodan proces koji svako sa malo inteligencije razume. Da li uopšte treba raspravljati o tome koliko uticaja na izborni rezultat bi eventualno moglo da bude tih 2000 „novih“ birača? Alo gospodine, izbore je opozicija u BG izgubila sa stotinama hiljada glasova razlike a vi pokušavate da nam kažete da su svi oni „prijavljeni“ sa strane? Ako glasaju na Paliluli oni neće glasati na adresi gde su bili prijavljeni do sada, u Malom Mokrom Lugu, Boleču, Grockoj, Lazarevcu …

  2. 10000 je suvise malo na nivou Beograda.Treba porediti od proslih izbora i ranije.Stari grad ima razliku vise od 10000 u odnosu na prethodne periode.Zvanicni podaci.

  3. ZNACI TIH 1300 NOVOUPISANIH CE PREDUDITI NA IZBORIMA U GRADU OD ,2 MILIONA STANOVNIKA
    IZGLEDA VI RADITE ZA VLAST JER TAKO GLUPI NE MOZETE DA POBEFITE NI MENE KOJI NECE NI DA SE KANDIDUJE

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.