Jovanović Ćuta: ‘Behtel’ preuzima posao iskopavanja litijuma u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Litijum obavezno iskopavati, samo pod ekološkim uslovima i ne dati zapadnim kompanijama da rade taj posao.

  2. Šta bi sa Vašim obećanjem ako se Skupština ne konstituiše do 1. jula vidimo se na Gazeli?

  3. Upravo zbog korumpiranih političkih vlasti kojima je pun džep važniji od dobrobiti svojih bližnjih, ovom svetu mora doći kraj. Nije samo litijum u pitanju, tu je i Ling Long, Bor i drugi akutni problemi gde se ugrožavaju ljudski životi, vodeni tokovi, flora i fauna. Zato je Bog kao najdrastičnije rešenje odredio meru uništenja svih onih koji beskrupulozno uništavaju planetu Zemlju.

  4. Upravo zbog korumpiranih političko-trgovačkih dilova, ljudi na vlasti, kojima je pun džep važniji od dobrobiti svojih bližnjih, ovom svetu mora doći kraj. Nije samo litijum u pitanju, tu je i Ling Long, Bor i drugi akutni problemi gde se ugrožavaju ljudski životi, vodeni tokovi, flora i fauna. Zato je Bog kao najdrastičnije rešenje odredio meru uništenja svih onih koji beskrupulozno uništavaju planetu Zemlju.

  5. I Cufta je Predsednik
    Još ako je Postavio samog Sebe e to je ono Pravo

  6. Behtel uvek za Rio Tinto radi iskopavanje. I to svuda. Da to je tacno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.