Jovanović Ćuta: Branićemo Gornje Nedeljice kako znamo i umemo

Ostavite komentar


  1. Hvala bogu da ste skontali da je Vučić neprijatelj. Jedva čekam da čujem plan pa da se proširi i na ostale gradove Srbije.

  2. Vec je sve gotovo, potpisano, dogovoreno… Privatne posrednicke firme otvorene, dogovorili se kome koliko ide. Posledice ce se videti za desetak godina, a do tada ko ziv, ko mrtav. Ako se za naš narod niko nije založio i trazio odstetu za bombarovanje, niti objavio studiju o posledicama istog, zasto uopste bilo ko jos veruje da je vlasti stalo do svog naroda? Prvi smo u svetu po oboljevanju od raka, usled zagadjenja uranijumom, loseg vazduha, trovanja hrane….Samo nam na sve to jos jedan rudnik fali. Nismo za sve ove godini resili problem djubreta i deponija, u vodovod nam s vremena na vreme procure fekalije ili arsen, a mislimo da smo u stanju da kreiramo ekoloski rudnik. Jedino do cega je vlasti stalo je licni interes i to je vise nego ocigledno, ali svako ce na kraju dobiti sta stvarno zasluzuje.

  3. Pitat cu vas sta cete raditi kada svake godine u budzet Srbije „na racun legne 16 milijardi evra“ i kada Vucic umesto 20 000 dinara bude penzionerima poklanjao 40 000 ili 50 000 dinara, koliko ce gradjana Srbije biti zahvalno Ćuti sto je to pokusavao da spreci a koliko njih ce uzvikivati „Aco Srbine“ ?

  4. @Bucko Razmišljam. Shvatam ovaj Vaš komentar kao sprdnju na očekivanja od eventualnog kopanja litijuma. Pitanje litijuma je političko, ekonomsko i pitanje svih pitanja. Nisam Ćutin glasač, ali na budućim izborima moje opredeljenje će samo i isključivo zavisiti kako se koja stranka pokazala po pitanju aktivne borbe protiv ovog ZLA u najavi.

  5. @Lina
    Prvi smo po smrtnosti a ne po oboljevanju od raka, a to je ogromna razlika. To samo znači da imamo jako loš zdravstveni sistem a to nema baš nikakve veze sa bombardovanjem i uranijumom.
    Što se tiče Rio Tinta to je priča koja još nije gotova, ma šta Oskar potpisivao i tu se moramo boriti do kraja. Inače nam nema opstanka.

  6. Ćuto imam jednu molbu za tebe.Nemoj nas ti braniti ko Boga te molim Gradjani Loznice

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.