Jovanović Ćuta vladajućoj većini: Vi ste svi zajedno ovde, dno ljudske bede 1Printskrin RTS

Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, rekla je poslaniku Aleksandru Jovanoviću Ćuti (Ekološki ustanak) da joj se ne obraća na ti, „ja sa vama prijatelj nisam bila“.

Hvala bogu što niste, rekao je Jovanović Ćuta, dodajući da je dirljivo kad se „Ana drži Poslovnika“.

Jovanović Ćuta je prethodno ironično komentarisao posetu šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Mohameda bin Zajeda, parodirajući njegovo prezime, na šta je Ana Brnabić, reagovala rekavši mu da privede svoje ponašanje „civilizacijskom minimumu“.

Brnabić je primetila da opozicija na sednici o litijumu koju je tražila, govori o svemu, samo ne o tome.

Neće se ova stvar (litijum) rešavati ovde ljudi, poručio je Jovanović Ćuta, dodavši hajde da vidim ko je taj policajac da izvlači Zlatka Kokanovića (organizatora protesta protiv rudnika litijuma) iz štale i da mu kaže da se čisti sa svoje zemlje, i da stane uz Anu Brnabić, Vučića…

Čekaćemo vas svuda, čim se ta mehanizacija pojavi gore (u Zapadnoj Srbiji) proćićete kao okupatorska vojska, rekao je Jovanović Ćuta.

Na dobacivanja iz klupe, Jovanović Ćuta je rekao smirite ove vaše arlaukače, potom kada ga je predsednica Skupštine pitala šta je rekao, naveo je bukače, a ona je odgovorila da je dobio opomenu.

U maniru šibicara ste vadili poslaničke kartice odavde (za utvrđivanje kvoruma) pomenuo je Jovanović Ćuta dodajući da se iza svega krije epska pljačka.

Zamislite da Aleksandra Vučića više nema, da je dao ostavku i da neće više sa vama da se druži, daleko bilo da se našem Panti (Vučiću) nešto desi, neka je živ i zdrav, pa šta ćete vi mučenici da radite bez njega, posle vas neće ostati ni kamen, na kamenu, rekao je Jovanović Ćuta.

Naveo i da je Dragan Vučićević, vlasnik medijske kuće Informer, strašne stvari izgovorio za Danijelu Nestorović, poslanicu Ekološkog ustanka, na svojoj televiziji.

Zamisli Milenko (Jovanov) da tvojoj ženi neko nešto kaže, vi ste svi zajedno ovde dno ljudske bede, sutra ćete sve najgore o Vučiću da govorite, dodao je Jovanović Ćuta.

Opširnije u Danasovom blogu uživo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari