Jovanović Ćuta vladajućoj većini: Vi ste svi zajedno ovde, dno ljudske bede

  1. Ministarki za rudarstvo
    Ja nisam prodao imanje i imao korist od Projekta Jadar….. I protiv sam….. I do zadnjeg daha, nećete da kopate….. Ali laž je da niko ne sme da proda imanje, pa da bude protiv Projekta…… Koja je to imbecilna logika…. Treba da Te je sramota……. Ti si bre , došla iz Amerike….. Može da se kaže da si ŠPIJUN I STRANI PLAĆENIK, POSLAT DA UNIŠTI SRBIJU….. Da si na platnom spisku Black Rock-a, koji je pre godinu dana otvorio predstavništvo u Srbiji, godinu dana pošto si TI postala Ministarka….. Slučajno?????? Dokaži da nisi…. Za mene jesi, grobarko…….

  2. Gospodo nije sporno kopati rudu litijuma nego je sporna njegova dalja prerada na licu mesta, Tehnoloski postupak je predmet zagadjivanja okoline,
    Neka ga gospoda slobodno kopaju, tovare u kamione i vozove i neka rudu slobodno salju Solcu u Nemacku, Verujem da bi smo tako i vise zaradili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.