Jovanović Ćuta najavio blokadu puteva i mostova 16. juna ako zahtevi protesta ne budu ispunjeni

Ostavite komentar


  1. Blokadama ćete razbesneti i okrenuti protiv sebe onaj procenat ljudi koji još uvek nije na protestima, a nije ni sklon režimu. Ne baš pametna ideja.

  2. Samo vi političari organizujte, pa će sigurno potrajati…

  3. Zahtevi protrsta su irealni, nema ništa od nihovog ispunjena. Ćuta neka nas mane svoje glupe politike, lažni ekolog neće sigurno da nam kroji kapu.

  4. Koje zahteve pošto konkretne zahteve ova opozicija nema,a Ćuta i njegovi sledbenici samo gledaju da blokiraju Srbiju i da prave nemire.

  5. Pročitajte ponovo zahteve koji su sa protesta upućeni vlastima – ništa nije tako konkretno kao ovi zahtevi. Gradjani samo još nemaju konkretne odgovore od vlasti. Eto, u tom grmu čuli konkretno!

  6. bravo, jer ovo ne vodi nikuda. vučić čeka da se protesti izduvaju i ništa se ne postigne.

  7. Da li je pametno za SNS da na ovom portalu angažuje ovoliko botova, šta ako se preobrate pa predju u opoziciju, da li su dobro obučeni da odolu svim iskušenjima i slobodama koje se van SNS nude

  8. Nažalost, ova vrsta radikalizacije neće imati nekog efekta. Morate formulisati šire zahteve, ne samo za smenom dvoje ministara, već za smenom vlade. Novi izbori na nivou Bgd do jeseni!

  9. U petak vozim babu u bg na pregled,ako budu blokirali sve,glasam za zvalavog makar mi se ruka osusila

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.