Jovanović Ćuta najavljuje okupljanje u petak ispred Ministarstva građevinarstva: Vesiću spremi ugovor, dolazimo

Ostavite komentar


  1. Volim opozicionare, ali bi voleo da znam nesto vise o njima npr. Gde je ovaj covek radio pre nego smo ga upoznali? Hvala!

  2. Ćuto, biva te za politiku. Ali, narod te neće dokle god budeš evropejac. Batali to, okreni se Srbiji i dobićeš podršku naroda!

  3. Kakvo poniženje,l! Udarili nam šamarčinu svima, a pre svega našoj vojsci. Vučić je izdao i ponizio i više nego što je to moguće u ratu, predao je u miru ono što ni u ratu ne bi smelo da se preda. Vojnici su u ratovima ginuli braneći zastavu a kamoli da bi predali generalštab. Malo im što su nas bombardovali, ubijali i rušili, sad im se, u naše ime, ove kreature ljigavo klanjaju do zemlje i daju poklone, u zamenu za njihovu podršku da još malo ostanu na vlasti? Poklanjaju ni manje ni više nego po značaju najvažniji vojni objekat drzave. To je izdaja i teška uvreda narodu Srbije i našoj vojsci.
    I ne poklanja to Vesić nego Vučić!
    Vesić je samo bedno poltronsko kučence. On je samo potpisao, zato što ona kukavica koji je ovo sramno ismevanje naše vojske i države priredio nije smeo da se potpiše.

  4. Gospodine Ćuta Jovanović vi ste zadnji koji imate pravo da napadate Vesića ili bilo koga drugog u vladi srbije.Vaš prigovor ili poruka bi bili validni da ste pre toga bili učesnik u projektima važnim za srbiju i srpski narod pošto tog certifikata bemate jasno je da se bavite izmiškjotinama i podvalama da bi osporilibrazvoj srbije izgradnjubEpsa i mnogih drugih projekata koje je struka već prihvatila i uveliko rade na izdradnji.Vama odgovara siromašna srbija i njen narod zato se borite protiv razvoja i izgradnje srbije vi ste protiv zapošljavanja i modernizacije.Čudi nas da se eksponirate kao nekakav ustanik protiv koga vi to ustajete i protiv čijeg razvoja ste.Prošlu godinu ste celu godinu vodili nekakve ustanke pobune blokade šta ste postigli sa tim na krajubste pokazali pravo lice posle izgublkenih izbora ste trčali u prištinu teroristi kurtiju po instrukcije posle prištine je bijo berlin da uputite dekleraciju o nepostojećem genocidu da ocrnite za vojekove nedužni srpski narod u cjelinemPosle Berlina je bijo brisel gde stentražili sankcije protiv srb8je i srpskog naroda.Pitamo vas dali ste sabrali vaše neprijateljsko djelovanje protiv naroda na čijem čelu želite da budete.Šta misl8te da je srpsk8 narod glup da sopstvene neprijatelje bira u vlast i da sopstvene neprijatelje nagrađuje sa onim što ne zaslužujete .Manite se ćorava posla ako ne znate kulturno da se ponašate znate barem kulturno da ćutite ipak vas ovandržava i ovaj narod financira ne za vaš rad već za vaš nerad i gluposti sa kojima se služite.Uzmite Dinka Gruhonjića za svog suradnika iste manire imate i isto zlo planirate srbiji i srpskom narodu.Tako ja gledam vaš vapajnpo ponižavanju vlasti države i naroda.Čudno da niste u ujedinjenim narodima da podržite vašu mračnundeklerac8ju koju ste prošle godine tražili od vlade srbije da sama ocrni svoju državu i narod za vijekove po nalogu vas i tepićkemnajmračnijih lica u državi Sramota .

  5. Dosta vise botovanja.Zar vam nije dosta sendvica i Hepija, Pinka, prve tv, a da ne govorimo o stamnom javnom servisu RTS

  6. Miroslave svaka cast vas komentar me odusevio istinit pravedan patriotski zaove izdajnike koje narod prezire oni suu inicirali Srebrenicu da nas proglase genicidni narod kreteni

  7. Sve mi je jasno samo ne znam koako ce nasa deca da vrate ove milijarde dugova jos od drrugog rata na ovamo.Samo u sankcijama se nismo zaduzivali.Kako neko ne ukapira da kada pozajmis nesto i ulozis u tvoje nesto ni to tvoje nije vise tvoje.

  8. Brao majstore,,,taj vesic je reketirao 20 firmi po beogradu i vecito mu malo…sta on zna o pytevima a i savetnik mu opljackao beograd put zato je smenjen….ma lopovska drzava

  9. Unapred podrška ! Da živim u Srbiji, bila bih na tom skupu, obavezno

  10. @Piroćanac

    Misliš ko oni iz Azova što im Ameri rekli da skinu fašističke simbole. Oni skinuli SS, kukaste krstače… Izašo neki američki zamenik pomoćnika nekog državnog sekretara i rekao: Eto, više nisu fašisti…

  11. @Opozit

    Čak ni @Miroslav nije bot. On to čovek tako vidi. Napisao krparu i olakšao sebi.
    Kada bi ti razmislio (ako imaš čime), razumeo bi da si ti zapravo bot.
    Nadam se da je modrratorka ili moderator osoba od duha…

  12. Kolka nam je vojska, generalštab može sa se smesti u tri barake i dva kontejnera.
    Ali u petak sam tamo, jer još jedino Ćuti verujem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.