Jovanović Ćuta o predlogu Sava Manojlovića: Ne prihvatam ultimatume

Ostavite komentar


  1. Kako ste svi ucenjeni potkupljeni i podmetnuti to je neverovatno. Umesto da se ujedinite oko najrazumnijeg predloga koji je trebao da se desi pre 8godina ti kao ne prihvatas ultimatum nego bi covek da razgovara dok ga pljackaju ne vodim nikog u nosu ili u medijima da to potencira nego se svi prave mrtvi i kao to je zbog sujeta neznanja ili lenjosti a usvari sve programirano unapred

  2. Povukli se sad ili ne oni su ucescem na izborima do samog kraja dali pun legitimitet Vucicu i naprednjacima. Iskoristili su izbore za samopromociju pa sad ne znaju kako da se izvuku iz blata u koje su sami upali.

  3. Ajde Boga ti, od kada to Ćuta ne prihvata ultimatume? Koliko vidim rat u opoziciji se tek sad razbuktava.

  4. Vise cete korisnog uraditi ako ste u parlamentu nego ako se iskljucite. Na to nemate pravo zbog gradjana koji su glasali za vas!

  5. Verujem da Vučić ni u najlepšim snovima nije mogao da sanja da će ga sudbina blagosloviti ovakvim dnom od opozicije. Ako počne da vas izvozi u autokratske režime zaradiće više od izvoza svih ostalih „sirovina“ zajedno. A priča se da je u svetu zainteresovanost za vaše usluge enormna… Eto prilike da konačno nešto uradite za svoj narod! Srećno.

  6. Ima li bilo ko bolji predlog od ovog Savinog? Ili čekate 2027 u skupštinskom rovu iscrpljeni jeftinom hranom i pićem?

  7. Boli me kad vidim koliko se Vucic sprda sa sujetnom,neorganizovanom,razjedinjenom opozicijom

  8. Savo, pozivaš ljude koji su bojkotovali lokalne izbore, zato što si ti učestvovao i izgubio… Zašto i ti nisi bojkotovao ?

  9. АРЧИБАЛ РАЈС, човек који је волео Србију и Србски народ, уознао Србски менталитет, морал и карактер , једна од његових изјава која је записана гласи: Србски народ је трагичан јер непрестано рађа сопствене иудајнике. А што је још трсгичније сдушно их одгаја и подржава да се као издајници у потпуности остваре!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.