Jovanović Ćuta: Preletanje zabraniti zakonom, to je varanje naroda

Ostavite komentar


  1. Pa da se ukine najbolja zarada za takozvane političare …..to ova skupština neće prihvatiti .Ko zna ko je sljedeći letač ????

  2. Preletanje je ozvaniceno sramnom odlukom ustavnog suda (predsednik Dragisa Slijepcevic) pod uticajem demokratske stranke i borisa tadica da bi se prekomponovala vlast u nekim opstinama po srbiji.Svakom normalnom je jasno da je u proporcionalnom izbornom sistemu jedino logicno i najpostenije resenje da mandat pripada stranci sa cije liste je poslanik ili odbornik izabran.Zakon je dobar tumacenje ne valja i predstavlja izrugivanje sa voljom gradjana.

  3. Пре двадесетак година су овакви исти донели закон да мандат припада личности а не партији или листи на којој је изабрана и тврдили да је то огромно достигнуће у борби против аутократије и диктатуре а за демократију. Закон им је добро дошао да 2008 године поцепају Српску радикалну странку, тада највећу странку у Србији, када се група њених посланика на челу са Томиславом Николићем и Александром Вучићем легитимно и легално (?) издвојила и основала Српску напредну странку. Они који сада кажу „примењиваћу закон кад мени одговара а укинућу га кад ми не одговара“ само губе кредибилитет и гласове.

  4. Oni be džumble prebegli iz radikali u radikali,promenili reklamu na firmu.Proizvodu i dalje istu robu,dobro je što sabiru sve što odpadne iz neku partiju ili ga juru sudije i džandari.Pa im radu reciklažu ali neuspeva slaba sirovina.

  5. Ako, kada budete vlast, ne onemogucite SVE sto je esesenesovski rezim koristio, iskoriscavao I zloupotrebljavao, zarad ostanka na vlasti, a radi kradje NASEG novca, niste opozicija.

  6. Treba zabraniti i da se menja redosled poslanika, odnosno odbornika, na listama, da se više ne dešava da se na listi nalaze stručnjaci, akademici, umetnici, lekari i sl. a da u skupštini vidimo neke sasvim druge likove, koji ovima na vrhu liste ne mogu ni da prismrde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.