aleksandar jovanović ćuta foto Miroslav Dragojevićfoto Miroslav Dragojević

Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta  obratio se sa blokade auto-puta kod Sava centra, kazavši da protesti neće stati dok se ne ispune zahtevi građana.

On je kazao da su današnje blokade ispunile očekivanje opozicije.

„Ono što je bitno, jeste da nismo imali probleme ni sa kim ko je učestvovao u saobraćaju. Ovo je pokazna vežba onoga što smo obećali Vučiću. Pokazali smo da nismo agresivni. Hvala svim ljudima na strpljenju. Ili će Vučić ispuniti zahteve, za početak da Gašić leti, ili ćemo nastaviti“, rekao je narodni poslanik.

Dodao je i da policija nije dozvolila građanima da se uključe u kolonu, kako se ne bi zaglavili u gužvi.

„Želim da se zahvalim policiji na odlično odrađenom poslu. Onima koji su hteli da se uključe bilo je zabranjeno da uđu jer možda nisu znali da ulaze u kolonu. Zbog toga su ih preusmerili, da ne bi upali u haos. Vidim da je policiju sramota od svega što se dešava“, kazao je Jovanović Ćuta.

On je upozorio građane da sutra ne reaguju na provokacije, bez obzira u kom obliku one bile, već da izađu u mirnu šetnju do Pinka.

„Ako se pojavi Željko Mitrović koji leti na dronu iznad nas, nemojte ga gađati jajima. Mi ne dolazimo da rušimo Pink, već da jasno i glasno kažemo šta mislimo o ljubičastoj eliti“, zaključio je Jovanović.

Sve informacije o protestu pratite u Danasovom BLOGU.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari