Jovanović: Da li je normalno da za gondolu bude predviđeno 420, a za vrtiće 410 miliona

Ostavite komentar


  1. Kakav licimeran pokusaj zamene teza.Novac odvojen za vrtice je i vise nego dovoljan za normalno funkcionisanje a novac opredeljen za gondolu je vazan investicioni projekat koji ce puniti budzet i tako u narednim godinama donositi dosta sredstava.Zna to i gospodin Jovanovic ali mu je lakse da obesmisli svaku dobru stvar

  2. Gondola i jarbol – dva apsolutno besmislena posla, nadam se da se to ipak neće desiti. Pa zar i uprkos upozoravanja da je to nedopustivo na Kelemegdanu, da je štetno, da je apsolutno neisplativo… da građani to NEĆE… Ne znam šta treba da se desi da se gondola skine sa spiska tema uopšte…

    1. Ne dolazi u obzir da se gondola skine sa spiska tema jer time bi priznali poraz i da je gondola kretenska ideja koja nikome ne treba i koju ljudi neće A to sebi ne mogu i ne smeju da dozvole. Zato i neće to dozvoliti, nego će napraviti j**** gondolu samo da bi dokazali da mogu da rade šta ONI hoće. Ali na nama je da im pokažemo da baš i ne mogu!

  3. Naravno da je normalno! Ako hocemo evropsku drzavu, mora se ulagati u nju. Gondola je jako lep projekat!

Ostavite komentar


Politika

Poznato kada će Eko straža organizovati protest ispred RTS-a 9

Poznato kada će Eko straža organizovati protest ispred RTS-a

Pokret Eko straža organizovaće 31. avgusta protest ispred RTS-a, u Takovskoj ulici, izjavila je danas za N1 aktivistkinja ove organizacija Aleksandra Bulatovića, koja je najavila i registar tužilaca i sudija koji su, kako je rekla, zloupotrebili svoja prava u vršenju slućbene dužnosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.