Jovanović: Deo opozicije poprimio mafijaški manir režima

Ostavite komentar


  1. Jedini problem DSS-a i METLE je to sto njihova demokratska metoda trazi period od bar 90 godina:30 godina sa uocavanje problema,30 godina za analizu i najmanje 3o godina za realizaciju.

  2. Ima čovek pametnih razmišljanja ali je mnogo spor i ne može se na lep način protiv huligana tj teorija ovde neprolazi

    1. Ovaj čovek je rasturio onaj dss, koji kakav god bio, svakako bio iskrena opozicija režimu.

  3. Kada se uzmu procenti izmedju metle, cetke, Cede i ostalih i procenat glasaca SzS-a kao opozicije, SzS treba da cuti jer je opet u manjini. Da je zaista takvo razmisljanje, ako nisi sa nama onda si SNS, pokazuju i burek botovi koji sede u kancelariji i na svaku napisanu rec protiv njih, sledi rec sendvicar. Tako se ne osvajaju glasovi, tako se ne pridobijaju ljudi, samo jos vise stvarate odbojnost kod naroda jer uvek zaboravljate da postoje oni koji misle svojom glavom i nisu ni za ove na vlasti a ni za vas jer ne postoji razlika u ponasanju. Ajmo sada drage buregdzije, pokazite koliko vas ima.

  4. A što tebe, majstore, pogađa to što Vuk Jeremić priča?
    Ti samo radi ono što misliš da je ispravno, a Vuk Jeremić neka radi ono što on misli da je ispravno. Vreme će pokazati ko je u pravu.
    Lično mislim da ti pojma nemaš šta radiš. Ako hoćeš da budeš statista i ikebana na tzv.“izborima“, slobodno, to je tvoje pravo. Ali moje pravo je da se ne slažem s tobom, da ne glasam za tebe, niti za bilo kog drugog i da ni na koji način ne učestvujem u cirkusu zvanom „izbori“! Bojkot!

  5. Da se ne zaboravi samo da je DSS saradjivao sa istim tim delom opozicije, koji je poprimio mafijaski manir. Kako ga samo nije sramota da kaze ovako nesto, a njegova lopovska stranka je bila na vlasti i krala?

  6. Prosto receno decko je demagog poput nekadasnjeg vodje Kostunice koji je stalno bio neobavesten,pa da ponovim mladom gospodinu da zivimo u 21 veku u vreme velikih tehnoloskih otkrica i demokratskih promena u kojima su osobe poput njega doveli zemlju u mafijasko-imperijalisticko-teroristicki format a iz kog ce mo izaci onog trenutka kad ovakvi demagozi budu istorija koje se necemo rado secati.

  7. Jovanoviću, ili si glup ili si naivan ako misliš da je vreme za izbore.U pravu si da je Srbija zrela za metlu ali prvo se mora doći do slobode medija, protoka istine, slobodnog Rem-a, tužilaštva i mnogih drugih stvari.Izabrao si put ni SZS ni SNS , time samo jačaš režim.Zato šefe tišina i javi se Čedi, Čanku, Krletu, Sarapi i sličnim podguznim muvama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.