Jovanović: Dodik ugrožava interese srpskog naroda

Ostavite komentar


  1. Ништа није трајно, али разумем да је Чедомир Јовановић остао без инспирације након 20 година у српској политици. Пензија.

  2. A medju Bosnjacima nema nacionalizma. Pa ovi koje si posetio to je "kruh svagdasnji" Bosnjaci se u BiH samo njime hrane. Njih plasi pomisao da neko krene napred i okrene se buducnosti. O Albancima i Hrvatima ne bih trosio reci. Njihov patriozimam je srbomrznja! Zato Dodik je zlato. Takav kakav je! Bog ga poziveo. Dok je njega bice Srpske, ako dodju tebi slicni Cedo moj. Ode Srpska u zaborav.
    No pasaran!

  3. Propali politicar bez stranke prica gluposti. Ne znam ko ga slusa i koga on pretstavlja

  4. Bože dragi, koji ciganluk! Čuj- Dodik ugrožava srpski narod! A ti, nikokotino jedna- pa ti svojim poslednjim izjavama samo što nisi prizvao NATO da opet sruči bombe po Srbiji i Republici Srpskoj! Da ne znam kojoj sorti pripadaš, još bih te upitao, imaš li bar trunke karaktera. Ali pošto znam i ko si i sa kim si i ko te kao najbedniju marionetu vuče na koncima i plaća za tvoja lupetanja, prećutaću dodatno komentarisanje. Mani se bre Čedo ciganluka, i bez toga previše si crn!

  5. Dodik ugrožava čedine interese, a radi za Srbiju i Srbstvo, živeo Dodik

  6. Dodik je nova Oluja za Srbe u Bi H. Mnogi Srbi to ne vide kao I njihovu drugari pre rata u Hrvatskoj. Nova Oluja u RS je vec u toku: Srbi beze u zapadne zemlje- ne ruske o kojima drug Dodik pevusi njegovim rusofilima

  7. Čeda je sitni šićardžija. Bosanski Srbi mu služe za lično političko profitiranje. Balkanski licemjeri!

  8. DEJTON nije SVETO PISMO pa da se moze menjati.Ako Dodik svojim ponasanjem nastavi tako,BIH ce postati Unitarna drzava

  9. Jovanović kao i Dodik politizuje zločin u Srebrenici iz istih onih razloga koje prebacuje Dodiku a sve u nadi da će možda jednog dana u nekom sudbinskom preokretu kojim Balkan obiluje opet biti miljenik zapada i faktor mira. U međuvremenu mučno isčekivanje prekraćuje skijanjem po Himalajima o trošku naroda.i sunčanjem po mendenskim letovalištima. I tako već 16 godina, od pada Miloševića. Mislim da je nakon Tadića on sledeći kandidat za političko smetlište.

  10. Ne razumem botove vakumiranih glava koji daju podrsku Cedi. Znaci da ih neko dobrooooooo placa!

  11. Od genocida je gori čedocid, tj. ljudi koji prihvataju nebulozu da zločini u tri varoši jesu genocid, a u pet ne.
    Genocida ili ima ili nema.
    Pošto je Medjunarodni sud, (po tužbi BIH protiv Srbije) presudio da ga nije bilo, njima na čast što su presudom za zločine u Srebrenici presudili da ga je tu bilo.
    Ako ništa drugo, valjda posebnu težinu imaju stavovi Jevreja (Efraim Zurof i drugi), koji jasno kažu da kod genocida nema selekcije na muškarce, ženu i decu, kao što je to učinjeno u Srebrenici.
    Dakle, moj Čedo-Bedo, to što ti tvrdiš nikako ne može biti na dobro Srbima, pa ni muslimanima koje time držiš u zabludi da je genocid i ono što nije.

  12. Sta ti Cedo i u cije ime pricas o genocidu?Prvo treba da se rascisti tvoja uloga u ubistvu prem.Zorana Djindjica.ti si tu duboko umesan,a i u mnogo drugih kriminalnih radnji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.