Jovanović (DSS): Bolji zamrznut konflikt po pitanju Kosova nego loše rešenje po Srbiju

Ostavite komentar


  1. Nije bolji zamrznuti konflikt jer Srbija već dvadeset godina tapka u mestu i propada sve više i više. Problem se mora rešiti a Srbija okrenuti EU. Valjda Vam je to jasno?

  2. Bez obzira za koje rešenje oko Kosova se odluči Beograd to neće značajno uticati na život građana Srbije. To možemo zaključiti na osnovu dosadašnjih iskustva kada su u pitanju pregovori i sporazumi, koje je Beograd vodio i potpisao. Ništa se nije promenilo ni kada je u pitanju odnos zapada prema Srbiji bez obzira koliko smo poslušni bili. Najbolji primer je briselski sporazum(2013), za koji su nas vlastodršci uveravali da će konačno rešiti odnose Srba i Albanaca na Kosovu. 8 godina od tog sporazuma, zbog koga su kosovski Srbi bili pod velikim pritiskom Beograda, tzv. zajednica srpskih opština još uvek nije formirana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.