Jovanović: DSS i ja nećemo učestvovati u dijalogu ako ga vode stranci

Ostavite komentar


  1. Hvala lepo i dovidjenja! Niti je DSS bitan niti je istinska opozicija a uslovi danas su gori nego 1992 godine ali se mlađani Jovanovic slabo toga moze secati. Ova vlast ne popusta bez pritiska sa strane i to je jedini nacin za koliko toliko fer izbore. Dijalog se ne moze voditi sa SNS jer su neiskreni i ave to Jovanovic zna, ali mozda se nada da ce biti novi Sapic?!?

  2. Ovo nije 1992.godina. Okrugli stolvi sada imaju uglove. Ako ne zelite da ucestvujete onda ne i trebalo ni da koristite eventualne efekte tih razgovora. Da li cete tada odustati od eventualnih izbora pod patronatom EU? Srbija nikad nije resavala , niti ce resavati svoje probleme bez uticaja sa strane. To vama , kao politicaru , valjda treba da bude jasno. Ili samo sakupljate evetualne poene i pocinjete kampanju?

  3. Jovanović se ponaša kao da živimo u uređenoj državi.
    A možda njemu ovakvo stanje odgovara?

  4. jel ti odgovara da dijalog vodi osudjeni ratni zlocinac Seselj ? Pa kad promovisemo na nasovnim stranam osudjen ratne zlocince i jesmo za protektorat >>>> ovaj narod treba da se stavi pod protektorat i da se da na upravljanje nekoj ozbiljnoj drzavi ovaj narod nije za demokratiju > ocekivato od ovog naroda da uredi drzavu je iluzija .30 godina ove njuskice robuju jednoj te istoj bandi , 8 godina jednog ludaka nemogu da smene ,pre toga ista prica sa Milosevicem > mogli su Kurtu da postave za premijera ovaj narod bi cutao

  5. Niko ne može da kaže za gospodina Jovanovića da je nepristojan.Ili neobrazovan.E sad da li je on ta opozicija koje su mu puna usta mislim da nije.Neko ko u tv.programu podržava kupovinu Ruskih old-tajmera u obliku aviona I tenkova ne može biti protivnik režima.Takođe gostovanje po pinkovima I hepijima u društvu plaćenih pljuvača po opoziciji govori u kom je jatu M.Jovanović.A pre neki dan predsednik je javno rekao da bi cela opozicija trebala da izgleda kao DSS.Sa celih 1 procenat podrške.Što bi rekli naši stari -„mani se ćorava posla“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.