Jovanović: DSS je poseban, ne ličimo ni na Aleksandra Vučića ni na Dragana Đilasa

Ostavite komentar


  1. Tako je, ne ličite ni na Aleksandra Vučića, ni na Dragana Đilasa. U stvari, ne lilčite ni na šta i od kad postojite, uvek ste nešto antriprotivni, sve nešto nećete, a niko ne razume šta tačno hoćete! Zato tako i prolazite kod birača…

  2. Zar DSS jos uvek postoji? To je stranka od koje su svo digli ruke, dzabe oni sada nekim izjavama pokusavaju da se vrate na politicku scenu. To im nece poci za rukom.

  3. Šta je tebi košturičin sine dragan đilas skrivio to samo ti i uzak odabrani krug ljudi zna.

  4. Vi ste tužna skupina udbaša kojima i dalje upravlja najveći saradnik bezbednjaka VOJISLAV KOŠTUNICA. Čovek „iskrenog“ pogleda i pokvarenih misli. Vi ste družina NULA. Tako će i da ostane. Jedno kada vam Vođa premine možete se okupiti svi koliko Vas ima na groblju i trebaće vam još sa strane da to liči na neku pristojnu sahranu.

  5. Gospodin doktor Miloš Jovanović je jedini političar vredan pažnje u ovoj zemlji. Kulturan, prijatan, obrazovan i harizmatičan, on i DSS predstavljaju jedino dobro rešenje za Srbiju. Teško će svrgnuti sa vlasti nekulturne i bahate, ali tiha voda breg roni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.