Jovanović (DSS): Najavljena promena Zakona o referendumu korak ka priznanju secesije Kosova

Ostavite komentar


  1. Mislim da nije, mislim da ce Srbija insistirati da uz pomoc Rusije dodje do diijaloga sa vlastima Pristine i na kompromisnom resenju sto podrazumeva razgranicenje teritorije i da se konacno sprovede mir i stabilnost na teritoriji celog KiM!

    1. A sta ti tacno podrazumevas pod razgranicenje? Mi smo razgraniceni pise u Ustavu. Sar planina je granica. A Kim je Srbija, doduse trenutno okupirano ali za dobrosusetske odnose smo uvek ali da se otima deo nase teritorije to ne sme niko. Znam da vucicu nista nije sveto i da bi zarad opstanka na vlasti sve uradio pa i dao KiM ali to narod jednostavno nece odboriti. Kao sto je stetni Briselski sporazum potpisao a vec imamo rezoluciju 1244 koju niko ne moze da ponisti!On pokusava da izvede nesto kako on ne bi ispao izdajnik a opet sacuvao vlast i sa svojim satelitima nepismenima punio i dalje svoje dzepove parama gradjana. Jednostavno to ne moze.

    2. Razgraničenje podrazumeva nezavisnost. Nezavisnost ne podrazumeva mir i stabilnost na Kosovu i u regionu, već suprotno ona predstavlja vetar u leđa ostalim separatističkim pokretima, kako u Srbiji tako i na Balkanu. Zato je priča o konačnom rešenju i pomirenju, kako bi se oslobodili tereta i krenuli u svetlu budućnost velika šarena laža. Političari, koji koriste takve termine su lažovi. Razgraničenje, odnosno promena granica je suprotna ustavu.

  2. Zahtevajte usvajanje amandmana u odgovaraujćem sadržaju i smislu g.Jovanoviću preko narodnih poslanika, uz razumna obrazloženja koja sz prihvatljiva najširem krugu poslanika opozicije, pa i većinski odražavaju raspoloženje građana, naroda srpskog…, obrazloženje za te amandmane mora biti u osnovi suprotstavljanje postupku kojim se po pojednostavljenim uslovima donosi odluka o priznanju nezavisnosti albanske republike na teritoriji međuanarodno priznate država Srbije.

    1. Covek je tu da bi potpisao kapitulaciju zato je i doveden! I on nece odustati od izdaje ni po koju cenu. To funkcionise po principu Evropa ga pusti i zmuri na njegovu pljacku naroda na kriminal ,moze bukvalno da radi sta hoce ovom narodu a za uzvrat potpisace dokument gde se mi odricemo nase teritorije. Ovo on priprema 3 godine unazad -medije je ugusio kupio sve nepodobne ,crkvu drzi pod kontrolom ,opoziciju ,akademike ,sudstvo jos ta izmena zakona o referendumu da potvrdi to prostom vecinom. I to je to .Zbogom Kosovu a posledice ode Sandzak , Vojvodina itd. Jedino jos se plasi reakcije naroda

  3. Koliko sam ja shvatio , na referendum može da izađe 100 ljudi , pedeset jedan je ZA četrdeset devet PROTIV i sve u redu. Referendum uspeo !!

    1. To ima smisla, Rade – koga interesuje taj neka glasa, pa nek se prebroje. Nas kojima je ravno i do Kosova i od Kosova nemojte da računate…

  4. Pa ako se iko diplomatski i na svaki nacin borio za Kosovo u sastavu Srbije to je onda ova vlast.Pa stvarno ste bezobrazni i nerealni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.