Jovanović (DSS): Ne bih bio deo nove Vlade i da dobijem poziv

Ostavite komentar


  1. Prihvatanje toga bi ti bio kraj političke karijere.Tako rade izdajnici,šlihtare i preletači!To je Dača style.

  2. Jovanovic za razliku od dela huliganske opozicije ima dobre i normalne stavove, covek ne rusi i vodi politicku borbu i zato ce imati sve vecu podrsku gradjana. E sad ako bi usao u vladu on ili bilo ko drugi koji nije usao parlament onda izbori gubi smisao.Drugo je vanstranacka licnost.Ako bi Vucic to uradio bila bi to njegova greska koja bi imala negativne posledice.

    1. Beograd@ Rodjena u Bg, najteže i najviše skole završila u centru grada gde sam i živela. Nijedan Bg ne bi stavio to kao ime da ne bi uvredio druge komentatore. To je pod 1.

      A pod 2…ko si ti da daješ ocene, bilo kome ili bilo čemu? Ofkud ti znaš ko su opozicionari i ko su i da li su oni „huliganski“. Šta su „normalni“ stavovi i gde se to i šta „ruši“.
      Vidim da imaš i predlog za av u pogledu savetovanja.
      Jel tebe neko plaća kli ucenjuje pa moraš ds pišeš svakakve gluposti?

  3. Vucic to radi samo zbog Seseljeve Radikalne stranke. ON.namerava da radikale.i dalje drzi u vlasti, iako mu je neko ko njime upravlja naredio.da Seselja izbaci iz vlasti. Zato su smislili solomonsko resenje sa Sapucevim spasom, u koju su ubaceni radikali uglavnom iz Hrvatske.
    Ostale vanparlamentarne stranke koje su izmanipulisane da izadju na izbore “vezanih ruku, nogu i ociju“ su samo PREVARENI, i za pitkuduruvanje. Dobro da je konacno to shvatio i Milos Jovanovic, adistent na Pravnom fakultetu u Beogradu.

  4. Niko:
    Ali apsolutno niko:
    Jovanović: „Neću biti član vlade i da mi ponude“.

  5. Sjajan covek, al nije ukapirao da nema sanse pored Obradovica, Djilasa…. i ostale bagre koje ne dozvoljavaju da neko poput dr Milosa Jovanovica dodje do izrazaja. Dvojica prethodno ponenuti su i kuga i korona politickog zivota Srbije.

  6. Čim je pristao da učestvuje u nameštenim izborima, podržao je AVa. Sad kad mu niko ništa ne nudi, on to ništa, s gnušanjem“ odbija. Licimeri koji ne shvataju da im je istekao rok upotrebe.

    1. CIM DJILAS NIJE DOBIO POTREBNU VECINU NA BOJKOTU ODMA SU NAMESTENI IZBORI.DA JE I UCESTVOVAO NA GLASANJU DJIKI NEBI PROSO 3 POSTO JEL JE POKAZAO DA NAROD NEVOLI LOPOVE I PREVARANTE A I LADOLEBONJE KAO BOSKA ,VUKA,LUTOVCA . TO JE BAGRA KOJA NIJE ZA NAROD.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.