Jovanović (DSS): Ne u NATO, oni i danas rade na secesiji Kosova

Ostavite komentar


  1. jer sad smo postali strateski nebitni posto su skoro sve susedne zemlje vec tamo. A izgubili su smisao postojanja, tacno, isto kao i DSS.

    1. Ma neka nam samo Rusija ne ostane sama pošto im Brazil verovatno uskoro ode u NATO a Indija se takođe premišlja, toliko o BRIKSu. Veliki su to lomovi za male mozgove pa je bitno, da Rusiju bar neko u Evropi voli. Ta naša ljubav je jaka kao i ljubav između Ane i Milice, pitanje je samo ko će nam začeti Igora?

    2. Tako je botino, vazni su Ceda, Canak, Ljajic, Risticevic, Palma,Dacic, Vucic…Svi zajedno su vec 200 godina na vlasti i vode Srbiju u bolju buducnost.

  2. Ne volim SNS a DSS još manje, trebate da budete kaznjeni Za sve propuste Koštunice. Ne treba ni da postojite, ali eto SPS još postoji tako da niste najgori.

    Guraš tu zastarelu tezu bezveze nema od toga koristi

  3. Sine Nigrutine,NATO nije politicka organizacije da se bavi secesijom.Istina je samo da je to preskupa organizacije za Srbijicu. Oni Koji su se svadjali sa svetom I medju sobom su dobili lekciju is lepog ponasanja. Nemoj da palis Srpski narod jer on i Dana’s zna ko su secesionisti na Kosovu. Budi srecan sto su prestali sa danom zastave I pokazali nesposobnost organizacije koja na duge staze vodi njih u problem I gledaj kako ce gradjani u Srbijici da zive bolje.Ima mnogo pametnijih tema od popularnog posipanja pepelom.

  4. Dokle o Kosovu, ajte malo o ekonomiji,razvoju,natalitetu. Postajemo crna rupa Evrope. Sela nestaju,naroda sve manje a oni Kosovo .Cela obala Turske, bila Grcka. Pola Finale uzeo Staljin pre 2 svetskog rata, Jermenija bila of Crnog Mora do Kaspijskog a of njega do Sredozemnog I !? I zive ljudi, obozavaju planinu Ararat a on a of 1921 u Turskoj it’d…

  5. Sva Jovanoviceva politika svodi se na na isto,
    „ne u NATO“ i „KIM je srce Srbije“.
    Dok to priča deluje veoma neuverljivo,
    nema nikakvu valjanu argumentaciju
    više ponavlja ono što je njegov prethodnik davno zaključio,
    pritom, valjano se uzdigao na političku lestvicu koja mu je omogućila brzo uglavljivanje na Pravnom fakultetu i sticanje znatne materijalne koristi…

    1. MOZDA mu nije mesto na pravnom fakultetu jer je zavrsio Sorbonu . A ? Ako uopste znas STA je i gde je Sorbona ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.