Jovanović (DSS): Nećemo učestvovati u dijalogu ako ga vode stranci

Ostavite komentar


  1. Znaci vaspitanje ti ne dopusta da pricas o kriminalu u tvojoj drzavi???

  2. Svaka čast za slobodu mišljenja.Kao što reče nekadašnji ideolog KPJ mislim da se zvao Bogdan Trifunović:“Mi jesmo za borbu mišljenja u okviru naše partije“.To isto govori I brat Si I neki mediji koji se smatraju „nezavisnim“.Ja eto tvrdim da gospodin Jovanović bez obzira na pristojnost I obrazovanje nije relevantan faktor na opozicionoj sceni Srbije.Uzajamne javne pohvale između njega I Vučića ga diskvalifikuju.To je moje mišljenje koje ne može da se objavi.U čemu je onda razlika između dve strane?Ispada samo u boji dresa.To nije sloboda govora u koju se zaklinjete.

  3. Politicka gromada (ispod cenzusa od 3%), postavlja politicke uslove i deli lekcije po medijima. Svaka cast i cest.

    1. Исто као и остали испод три постотка што нешто паметују.

  4. Koji dijalog? Kakav dijalog?
    On je moguc samo u drzavi u kojoj se predsednik pridrzava ustava. Na to se ne moze biti slep jer je to uslov svih uslova da izbori mogu biti demokratski i zakoniti.
    Dakle, predsednik u zakonske okvire propisane ustavom kao Nikolic, pa dijalog.
    Moze i u Brislu.

Ostavite komentar


Politika

Šta je Vučić rekao u intervjuu za AFP povodom posete Makrona? 10

Šta je Vučić rekao u intervjuu za AFP povodom posete Makrona?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada da će tokom posete francuskog kolege Emanuela Makrona zaključiti dugo očekivanu kupovinu francuskih višenamenskih borbenih aviona "rafal"."To je veliki ugovor za našu zemlju, a nije mali ugovor čak ni za Francusku", izjavio je predsednik Srbije u intervjuu AFP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.