Jovanović (DSS): Neprihvatljivo je i protivno interesima Srbije da uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Miloše pametan si čovek nefoliraj se.Tebi Rusija pruža sigirnost?Izvor svih naših nesreća.Putin ti je garant napretka?

  2. Tako je bre Danas, prvi put i vi da objavite nešto a da nije u stilu sonje biserko. Bravo

  3. Зато нам је овако како је , и шта више рећи .Просек инелекта и образовања у Србији је ера и аца сплавар ,митровић жељко и зорица брунцлик, цеца, керлеуша, атлагић, орлић …и наравно овај професор . Ха,ха,ха,ха,ха …

  4. Pa naravno da imamo suprotne interese jer oni neće nacionalizam i agresije prema komšijama. Neće da prave samoprozvane republike u drugim državama kao što to Rusija radi. Imamo mi suprotne interese, zato omladina ide za Rusiju a ne na zapad, zar ne?

  5. Miloše ti si najveća prevara opozicije!
    Učestvuješ u trci za predsednika Srbije a sam ne bi mogao da pređeš cenzus, drugo ti si kao i zavetnica naomiljenija opozicija SNS a i Vučića

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.