Jovanović (DSS): Vučić urušava Rezoluciju 1244, to ni Tači ne radi

Ostavite komentar


  1. Moram priznati da se, pored istina i logičnih zaključaka, koje je gospodin Vučić izneo u svom ekspozeu, u nekim stvarima tako nalupao kao da se radi o kafanskom tumaču aktuelnih dogadjaja a ne o predsedniku države.

    1. Logično, pa on sam je rekao dolazeći na vlast da je glavni nacionalni projekat Srbije od najvećeg značaja za državu- Beograd na vodi. Kosovo je na ponovljenom tenderu, ali kako braća Kinezi nisu zainteresovani, a ovi ostali ne posluju u četiri oka, imamo problem

  2. Predsednik me razocarao, paon ljudi sam rusi Srbiju, sve govori u prilog nase stete, za njega je sve izgubljeno, prosto mi se cini kao da licno zali sto on nije taj koji ce potpisati nezavisnost Kosovu. Pa neka je status Kosova zamrznut u ovom trenutku je najbolje resenje. Ako mogu bez Srbije neka im Amerikanci daju stolicu u UN, stacemo im mi.. Seselj ga lepo posavetovao kakvu politiku treba da vodi Vlada a ne on.

  3. Posto nema javnu podrsku za potpis pravnoobavezujuceg sporazuma, Vucic je resio da dug prema Angeli Merkel isplati promenom realnog stanja na terenu.
    To jest da nam dovede Rosu na administrativnu granicu i oruzane formacije Albanaca za vrat. Ali, ovo je visoko rizican potez koji i po samog Aleksandra Vucica nosi najvecu opasnost. Jer nisu toliko glupi ni uhapseni policajci i civilni sluzbenici, koji su do juce preko Milana Radojicica svercovali sve od plazme do droge za naprednjake i njihovog lidera, a koga AV skriva po drzavnim inastitucijama u Beogradu.
    Shvatice ovi nizi srafovi mafije da ih je vodja zrtvovao zarad svojih nekih pokusaja da opstane na vlasti, dok istovremno Radojicicaa drzi na bezbenom. A, uhapseni policajci i civilni sluzbenici nisu bas maciji kasalj, posto u mafiju na Kosovu i Metohiji., ne ulazi niko ko nije spreman na najteze zlocine. Nisu ni maloborjni, jer ih je dosada uhapseno vise od 30.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.