Jovanović: Janković i Jeremić tumaraju

Ostavite komentar


  1. Po Cedomiru ako je Vucic dobio zemlju u rusevinama, znaci da je kriva vlast koja je prethodila Vucicevoj. Pitanja za Cedomira Jovanovica:KO je dobio zemlju u rusevinama-premijer Djindjic ili Vucic?a KO JE UNISTIO SVE sistem(e) ove drzave? premijer Zoran Djindjic ili SPS I RADIKALI( medju inim Vucic i Toma) do 2000. i SPS I SNS(presvuceni radikali) od 2012.do danas? Po cemu su to jednaki Jankovic i Jeremic?

  2. LDP je stranka na vlasti, deo vladajuce koalicije i clanica vlade Srbije vec 4 godine. Zeljko Ozegovic je zvanicno potpredsednik LDP, clan vlade Srbije, drzavni sekretar i to nije tajna. Tako da je tesko razumeti da stranka na vlasti LDP daje komentare ko sta treba u opoziciji da radi ili ne radi. S druge strane, naravno da je i Jeremic predstavnik vlasti, jer je 20 godina clan SPS, koji je bio po zadatku u DS i prilicno ih upropastio, a i sada je koristan igrac na tudjem terenu

  3. Ovo mi liči na pljuvanje po opozicionim kandidatima, ali pod maskom "najlepših želja"!?

  4. "Радосав" се не пита и у великој је паници да се не остваре оне Кораћеве речи изречене јавно пре неколико година, да ће он завршити исто као и Ђинђић. Зато и покушава да нађе нову жртву у њиховим редовима, као што је то био Иван Стамболић у комуњарским редовима који је ликвидиран 940-ти дан заточеништва у хотелу "Југопетрол" на Златибору.

  5. zna mnogo ali tezak covek ovaj Ceda. stalno govori u nekim "usporedbama" kao u Bibliji, nikako da kaze sta tacno hoce. sta znaci da se Jeremic i Jankovic DOGOVORE? znaci da jedan od njih dvojice odustane. i ko onda po Cedinom treba da odustane-sto ne kaze ko? ili ceka da ga pitaju? a kako prica, ispada da mu nijedan nije po volji, a ipak ih tera da se dogovore. mozda Cedina prica nije "za vrlo prostog citaoca" ali ja ne mogu da ga bas rastumacim do kraja.

  6. svi koji danas u srbiji smatraju sebe proevropskom opozicijom znaju da kada bi imali jednog kandidata imali bi izglede za pobedu i nije mi jasno zašto niko od tih i takvih opozicionih stranaka ne potencira na tome? to jedino pokušava LDP pa su zbog toga kritikovani,od vlasti razumem ali od opozicije to mi baš i nije jasno….zato čedo nastavi sa pokušajima da ih urazumiš kako nebi i ove izbore potrošili uzalud….

  7. Kako odradjujes posao za Vucica, sad kad je blizu da sklizne gde mu je i mesto. Kako to radis bez pardona i kako se samo to vidi iz aviona Jovanovicu. Razumljivo je da moras da grizes za poslanicki imunitet kako znas i umes, jer u suprotnom stizu hipoteke iz proslosti .

  8. Uzece i tebe Vucic u veliku koaliciju, vec si se kvalifikovao.
    Nema potrebe da se vise naprežeš, vreme je za neko avanturističko putovanje.

  9. Ja mislim suprotno od Čede, odnosno da će u prvom krugu više izaći građana (koji su za evropske integracije i EU standarde) , ako imaju izbor između kandidata koji pripadaju malo LEVO od centra (S.Janković) i malo DESNO od centra(V.Jeremić)..
    Normalno u drugom krugu svi podržavaju kandidata koji je prošao..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.