Jovanović: Još nema razumevanja kako se Srbija našla u situaciji da se konfrontira sa svetom

Ostavite komentar


  1. Neverovatno, covek koji dobije 2 glasa na izborima (svoj i zenin) i koji je vec odavno trebao da odgovara za pljacku drzave i uzimanja mita za isporucivanje Slobodana Milosevica i dalje pljuje i satanizuje Srbe i radi na stetu RS. Njemu je Srpski KiM mit, kao sto mu je i Srbija mit.
    Zaista me zanima kako se njegove petokolonaske izjave pojavljuju u medijima svaki dan? Jasno mi je kako je usao u skupstinu – uz direktnu intervenciju americkog ambasadora …

  2. Mislis drago nam Chedo,
    sada nije jasno kako to…..a pre 15 godina si tacno znao ko je odgovoran.
    Ajde bre UDBASI skinite nam se sa grbace vec jednom ti si vec 5 generacija sluzbe koja zna samo da trazi unutrasnjeg neprijatelja.

  3. Samo sam cekao kada ce da list koji promovise americki imperijalni fasizam da pusti tekst „tako im i treba“ od poznatog trositelja zapadnih para zaradjenih na ovaj nacin.Kada bi u ovoj zemlji neko postovao zemlju u kojoj zivi i Srbe ovom klosaqru bi odgocvorio da su ti koje zastupas pustali balije da nekaznjeno ubijaju Srbe oko Srebrenice.Klosarcino tvoju su od 96-98 obucavali Albance na jugu Albanije za teroristicke akcije koje su tvoji zvali „isprovociraj intervenciju“.Klosarcino nemoj vise da trosis moje pare za tvoje obezbedjenje,vrati amerikancima pare koje si uzimao za „rusenje Slobe“ a od njih kupovao firme po Srbiji.Klosarcino!!!!

  4. Podrzavam izjavu Cede Jovanovica. Pre ili kasnije sudbina Srpskog naroda i kvalitet zivota ce im pokazati gde im je mesto. Nikada bez kopiranja Nemacke i Svajcarske ulaska u NATO i EU nece ziveti bolje, bice im sve gore.

  5. Ovih botovčina mi je preko glave. Neće da se predstave imenom i prezimenom da znamo ko su. Njima je (savest i Dejan) najlakše da bljuju reči „petokolonaš“ , „klošarčino“…Ovo je klasična zloupotreba internet izdanja Danasa. Nigde argumentovanog pobijanja Čedinih stavova. Kad sam nekidan na fejzbuku jednom komentatoru, koji je izrekao najružnije uvrede o predsedniku LDP, napisao da sam čuo da u Srbiji ima organizovana grupa zadužena za njegovo plansko blaćenje, taj komentator je odmah posle toga izbrisao i svoj i moj komentar! Ja bih prethodnim komentatorima (botovčinama) preporučio a i drugim čitaocima, da pročitaju današnji redakcijski komentar „Saosećanje samo za Srbe“ u kojem je navedeno da je vojska i policija Srbije u toku napada NATO ubila u Đakovici 909 albanskih civila, u Orahovcu 577 u Mitrovici 362….! To govori koliko je Čeda duboko u pravu kad kaže da se Miloševićev režei pre dve decenije konfrontirao sa celim svetom!

    1. Vladimire Dordevicu ti kao „korisni idiot“americkog imperijalnog fasizma moras da znas da po pocetku bombardovanja tvoji nevini Albanci su bili „NATO pesadija“kkje je nase momke ubijala iz kuca u lojims su bkli zena i deca (pitan svog Cedicu i americku ambasadu)kakk se oni onda zovu LEGITIMNE METE ili sto bi tvoj NATO potparol rekal KOLATERALNA STETA.Mani te me tih petokolonaskih floskula botovi itd.Bolje da kontaktira svog gazda Cedu i uzmes mustru kako on od ovih lazi nenormalno dobro zivi.A stl se tice para za „rusenje Slobe“proveri ko je i koliko puta sa njim isao po apanazu u Madjarsku.I da nisi osteascen i ulljucio mozak zapitao bi sd kako neko bez dana radnog staza.dolazi do toga da kupjje i preprodaje firme pi Srbiji.

    2. Obrisase mi komentar a samo sam rekao „“Chedo sine ti li si““ (i jos par drugih stvari). Ovo je pravi bot, misli da ako koristi ime i prezime i pises gadosti da narod treba na to padne. Svi ste vi kriminalci i lopovi i treba da odgovarate za to pred sudom (ali ne ovim nazadnjackim)! Tik-tok tik-tok !!!

  6. Amerika i tih desetak drzava koje su ucestvovale u bombarodvanju nisu SVET. Zasticene zone UN-a su bile i one autonomne oblasti Srba u Hrvatskoj koje su napadnute od strane Hrvata i iz koji su Srbi proterani uz brojne zlocine nad srskim civilima. Ne secam se da Cedica poziv da se Hrvati suoce sa time ili da ih osudjuje. Kosovo marta 2004. je bilo pod kontrolom NATO-a, kako se onda desio napad na Srbe, proterivanje Srba, unistavanje crkvi i manastira i ubistva? Ko je za to kriv, ko treba za to da se suoci? Dosta vise te mantre o Srbima kao jedinim krivcima dok su svi ostali nevinasca i moralne gromade.

  7. jasno mi je zašto dobija ogroman medijski prostor na RTS, Pink i Happy ali mi uopšte nije jasno zašto to dobija na normalnim medijima kao što je Danas ili N1.

  8. Koji demagog i lopuža?! Tipičnan vokabular beogradskih uličara i giliptera. Zamislite mudraca Čedu Jovanovića, nekadašnjeg patikaša, koga „pas nije imao zašta da ujede“, kasnijeg potpredsednik višeglave aždaje na šta je ličila marionetska vlada sklepana od petooktobarskih „revolucionara“, današnjeg fanrikanta i „bizMismen“-a, koji postavlja „FILOZOFSKO“ pitanje, „kako se Srbija uopšte našla u situaciji da se konfrontira sa celim svetom“?! Jedini odgovor se nameće iz samog pitanje odnosno da smo narod mitomana, ludaka i ubica. Valjda je Sloba hteo da ovlada tim „celim svetom“, koji se suprotstavio takvoj „vojnoj sili“ i vlastodršcu koji je bio reinkarnacija Hitlera?! Pri tom prepodobni i prepošteni Čedica, zaboravlja da u taj „celi svet“ nisu ušle 3/4 čovečanstva , koje po prostranstvu „pokrivaju“ 4/5 planete Zemlje. Srbija nije imala nikakve potrrebe da se „konfrontira sa celim svetom“ ali je, nažalost, morala da se brani.

  9. Fašistički plaćenik. Ovakve su do skoro po zakonu streljali u svim tim zapadnim zemljama o kojima priča.

    1. Ceda je u pravu od reci do reci ,
      Ako se on obogatio , nije jedini , svi politicari su se u zadnjih 20tak godine obogatili .Treba imati petlju I reci istinu ljudima u Srbiji , Srbija je cinila najvece zlocine u startu gradjanskog rata bivse Jugoslavije .I to svi duboko znaju,, ali ne zele da priznaju .Na kraju je placenta I jos se placa neverovatna cena .I sto pre taj inat da se pogleda u ogledalo ne prestane, nece se moci napred .Takodje ne prihvatanje cinjenickog stanja da Zapadni svet je gazda danasnjeg sveta I mora se ponekada poslusati, pa kada ti kau nemoj to da radis, onda ne treba ici glavom kroz zid I jos provocirati.Ako ste svi vi tu hrabri, sto se ne suprotstavite bahatim politicarima, ranim mafijasima tu u Srbiji .Tu niko ne sme da pisne, ali zato Natou se gura prst u oko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.