Jovanović: Kampanja bez javnih skupova, zdravlje na prvom mestu

Ostavite komentar


  1. Pametno. Ovi ljudi znaju sta rade i u bliskoj buducnosti ce voditi zemlju.

    1. Misliš to je služba odlučila kao i 2000te kad je siroti košturica, spavač te službe, postao kandidat dosa i kada je stvarala snos uz odabir grobara i buczavog šizofrenika kao vođstva novestare vlasti. ‘Bravo’ za izbor budućnosti.

    2. Strajkbreheri.
      Nemaju oni pojma ni seno da podele na dve koze, a kamoli da ovakav raspad od drzave da dovedu u red.
      Na vlast u Srbiji treba dovesti INZENJERE masinstva i gradjevine, koji znaju kako se demontira stara sklopocija i rasciscava šut i otpad.
      Pravnici, a Jovanovic je to, najslabija su karika u naucnom sistemu Srbije, koji su za sve ovo vreme na vlasti, iako su pokazali 100 postotnu nesposobnost. Njihovo najvece delo-zlodelo je ubistvo PRAVNE DRZAVE u SRBIJI, koje su upravo organizovali i izveli neki profesori Pravnog fakulteta u Beogradu, patentirajuci prodaju diploma i kocenja INSTITUCIJA, bez sankcije. Zato im ne treba dati preporuke za bilo koji rad u politici Srbije, jer ne znaju da rade ni ono za sta se izdaju da su posebno strucni.

      1. Bravo za komentar.Nigde više pravnika i više kršenja prava nego kod nas i nige više ekonomista i menadžera a lošije ekonomije nego kod nas. Kod nas se pravo ne sprovodi nego se prodaje na kilo. A to za inženjere neće da prođe jer nismo podobni kao korumpirani pravnici i ekonomisti ( stručnjaci za tablicu množenja ).Advokati koji treba da štite zakon su svojevremeno blokirali državu i pravosuđe da nebi morali imati fiskalne kase tj. da budu izizeti od zakona kojeg treba da slepo brane. Tako se prljavim kešom preko advokata i sudija kupuje „pravda“ kod nas.Nažalost.

  2. – I ti si tezak demagog, kao i onaj od koga se se „politicki odmetnuo“ (V Kostunica).
    – Stisni petlju pa javno reci da su potpise za tvoju izbornu listu dali clanovi i aktivisti SNS-a.

  3. Ako govorite o vasim skupovima, onda ste potpuno u pravu jer sve i da ich sakupljate metlom, necete moci da namaknete dva prisutna na vasim sesijama. Tako da bolje zvuci jeftina i providna eskivaza sa „zdravljem nacije na prvom mestu“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.