Jovanović: Kampanja „Budućnost Srbije“ potpuno promašena

Ostavite komentar


  1. To što je uradjeno svi vidimo.Planovi su nešto što kod opozicije ne vidimo,zato im smeta kampanja.

    1. dragi profesionalni ljubitelju lika i dela prvorodjenog, naravno da vidimo sve. prvo nestrucnost, drugo kriminal. kapitulacije pred spekulantskim kapitalom. jel ti i vulin, keramicar, vazduhoplohov i ostali dobar kadar?

  2. To vi bez buducnosti mislite da je kampanja „Buducnost Srbije“ promasena. Mi gradjani tako ne mislimo.

    1. devojcice, nisi ni svesna da ti ni ne mislis.. misli ON i za tebe, ti si replikant fraza

    2. U potpunosti se slazem sa tobom Sanja. Kod SzS, svi koji nemisle kao oni su nepovoljni, pre svega oni nemaju ni sta da obecaju posto su sva svoja obecanja pretvorili u nustariju.

      1. Ali ako PRVORODJENI kaze da je za ovo kriva ona vlast od pre 7 godina. A ti poverujes to je tvoj problem. Za 7 godina moze da se napravi sta god da se zapocne. A oni i put koji asvaltirate propadne za jednu sezonu. Da nepricamo da sta god je reko nije tako bilo nego obrnuto. Beograd na vodi kula gotova 2017. Pogledajte izjave PRVORODJENOG.

    3. Ste to „mi gradjani“? Govori u svoje ime, jer u moje ne mozes. U tvom toru, ja nikako ne mogu biti. Krali ste mi 4 godine deo penzije i za mene cete uvek ostati lopurde. To je samo jedan od lopovluka. Ostale me mrzi da nabrajam.

    4. Verujem gospodjo da osim prodaje pkb a,aerodroma jednog,unistavanje drugog,unistavanje grada,prodaje oranica strancima,smanjivanjem penzija,raznim malverzacijama..zdravstvo na staklenim nogama…svoje banke i nemamo skoro…a stranim dozvoljeno da vrsljaju…
      Verujem da cete nam vi lepo napisazi sta je to uradjeno dabnam bude bolje od kad su na vlasti…unapred hvala..

  3. Mladi gospodin Jovanović je očigledno veoma pametan intelektualac , ali on priča nama u Stradiji kako je u razvijenim i pristojnim državama . Da li on ne zna da je Vučiću sve to poznato , međutim , Vučić takođe zna šta treba da priča narodu srpskom i šta se kod naroda srpskog prima . Samo obećanja ! Jer da nije to znao , nikad ne bi ni stigao do predsednika države naše . Mladi Jovanović bi možda mogao dobiti izbore u nekoj , kako on reče, pristojnoj državi ali ovde …..teško !

  4. Pametnjakovicu, on govori i o rezultatima, koja su, na tvoju zalost, vidljiva, o onome sta se radi i sta ce se uraditi. Opet, na vasu zalost, kampanja je izuzetno uspela, to vas i boli.

    1. Kampanja je uspela je da potrosi pare koje su mogli investirati u lecenje bolesne dece od raka i efekata osiromasenog uranijuma.
      Nema brige BOG ce doci da pocisti sve zlo sto pravite.

    2. sto bi narod rekao pola ti se prasta. sam si rekao: pametnjakovicu. sta ce vama mozak, imate prvorodjenog da misli i za vas

    3. Da kula na Beogradu na vodi bice gotova 2017. Toliko o prvorodjenom sve sto je rekao je bila laz.

  5. Kako da govori o rezultatima kad ne postoje. Ekonomija u raspadu, partokratija, kršenje Ustava, kriminal, korupcija, medijski mrak… Kako time da se hvali, bolje da obeća da će za 2 godine biti bolje.

    1. Ekonomija u raspadu? Sta je prosla vlada ostavila posle svoje vlasti (mislim na DS) zemlju pred bankrot ! Ko sad moze reci da to nece opet uraditi kad se radi o istim politicarima samo malo prepakovani u neke druge partije!

      1. Pošto ja živim negde na dalekoj planini , nisam bio u prilici da vidim da je pred neposredni dolazak SNS -a na vlast, zemlja bila pred bankrotom . Čuo sam doduše od Vučića milion puta . To je još jedna njegova veština da bi pridobio ovaj naivni narod . Pa bih zamolio Vas poštovani gospodine Dragane , šta ste Vi primetili da je DS ostavio zemlju pred bankrotom , ili to kažete što prosto verujete Vučiću ? Ja mu ne verujem ništa !

  6. Vučić nas je za 7 godina vlasti zadužio za još 15 milijardi evra , a da nijedan jedini kapitalni projekat u Srbiji nije započet i završen za ovaj veoma dug građevinski period .

  7. Nije kampanja promasena…Promasila je buducnost Srbija oko 1989. godine…!! Sada je laureat apsurda,gluposti i bede…?!!

  8. Kada će gosp. Jovanović da se izvini za laž da je član sns nosio vešala na protestu?

Ostavite komentar


Politika

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244 8

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244

Kada je reč o statusu i sporazumima o Kosovu, Srbija bi trebalo da se drži Rezolucije 1244 i sopstvenog Ustava, izjavila je FoNetu poslanica Narodnog pokreta Snežana Rakić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.