Jovanović: Kina Srbiji donosi prestiž

Ostavite komentar


  1. Pomoc koja nam puno znaci a to sve zahvaljujuci nasem predsedniku, njegovoj pametnoj politici i posvecenosti ovoj drzavi i njenom napredku.

  2. Dobra politika Srbije rezultirala je odlicnim odnosima sa Kinom, a samim tim otvorila je mnogo mogucnosti za razvoj nase drzave, kako na ekonomskom, tako i na ostalim poljima.

  3. Cinjenica da je Kina koja je svetska ekonomska sila, izbrala Srbiju za Evropskog partnera, je nesto na sta treba da budemo ponosini i zahvalni i nasem presedniku koji dobrom politikom zaslusan za ugled i uspeh koji je postigla Srbija.

  4. Dobili smo mogućnost koju je retko koja zemlja dobila – možda još niko nije dobio ovakve šanse kao Srbija… moramo biti svesni da je to samo mogućnost koju treba znati iskorisititi i iz tog razloga nemamo pravo na greške i loše poteze. Slediti politiku predsednika Vučića i verovati i biti disciplinovan jer svaki njegov korak i potez su se do sada pokazali kao pravi izbor!

  5. Negodovanje, zavist i ljubomora suseda i dela EU, jedan od pokazatelja da se Srbija nalazi na dobrom putu.

  6. Ovde sve vrvi od botina raznih boja,valjda konkurisu za visoke pozicije u nastranoj politici dragog im vodje.

    1. Mislim da ste vi jedan ogledni primer „botine“, samo što od silne mržnje to ne primećujete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.