Jovanović: Lustracija neophodna zbog ljudi poput Zorane Mihajlović

Ostavite komentar


  1. zorana mihajlovic zasluzuje malo vise od lustracije, recimo zatvor! Neka se time bave buduci ‘pravosudni organi’ ali recimo 10ak godina (bez nanogica, smanjenja kazne i drugih gluposti) uz obavezno oduzimanje kompletne imovine !!

    1. Radovan:Ako Zorana zaslužuje zatvor zato što obnavlja gradi nove auto-puteva, šta onda zaslužuju oni iz bivše vlasti koji nisi ni jedan put izgradili ni obnovili.

      1. Pa bas zbog toga kako ih i gradi treba da robija i ona i oni koji su je postavili. Toliki stepen diletantizma, nestrucnosti, neobrazovanosti i bestidnosti vlasti odavno nije zabelezen.
        Isto vazi i za njene prethodnike, samo sto su bili kultivisaniji.

      2. Niste još ukapirali, i ako piše jasno u gornjem tekstu, da je Zorana i iz bivše vlasti? Kao npr. i Vesić, koji još žešće pljuje bivšu vlast i Tadića.

    1. mitko:Vi bi sve one koji vam ne odgovaraju ili lustrirali ili vešali na sred Terazja.Srećom to vam građeni neće priuštiti.

  2. Ako tako krenemo bi’e lustrirano pola Srbije,odnosno pola SNS.Par primera:zamenik gradonačelnika Kraljeva je bio jedan od čelnika G17 PLUS U kRALJEVU I MAJGORE LAŽI I BLJUVOTINE KOJE PAS S MASLOM NE BI POJEO GOVORIO JE O VUČIĆU A SAD MU JE UZDANICA.POLA JE TAKVIH U GRADSKOM VEĆU.SVOJEVREMENO JE POTPREDSEDNICA SNS VODILA MITING DEMOKRATSKE STRANKE U KRALJEVU U BIOSKOPU KVART I SVIM SRCEM HVALILA BORISA TADIĆA I TAKO DALJE I TAKO DALJE.ŠTA TEK REĆI ZA MAJU GOJKOVIĆ,GDE VAM JE BIO VUČIĆ DO FORMIRANJA SNS?ČAK JE I TADA KALKULISAO PO SISTEMU HOĆU-NEĆU I GDE SAM JA TU?!

  3. bot sam kao što sam i bog, ali dragi fini i učeni demokrati, to je bilo deo vlasti prvog demokrtaski izabranog premijera u istoriji….filozofa koji je uveo crkvu u škole a njenog šefa držao kao glavnog baju za lovu. Tako li beše?
    Ovaj brod se popraviti ne može….

    1. Zorana Mihajlović nije bila u Vladi Zorana Đinđića, nego u vreme Vlade Vojislava Koštunice bila predsednica upravnog odbora EPS i savetnica Miroljuba Labusa.
      Đinđić nikada nije bio u prijateljstvu sa Dinkićem, imao je sukob sa njim kada je privatizovao Nacionalnu štedionicu.
      Vjeronauka nije obavezan predmet, uči je ko želi.
      Bot jesi i to najčešće vrste, u sve se meša, a slabo šta razumeš.

      1. Hvala Mirko, za ono što si ispravio, grešku jesam napravio u vezi sa vremenom njenog boravka u „vladi“. Za neobaveznost veronauke….nemoj, molim te. Za sukob sa „njim“ nisam sklon da ti verujem, jer sem vere/nevere šta imam? U mnogo toga se mešam, jer ne smatram da mi je potrebna tvoja dozvola za to. Bot nisam, a cenim ni ti, i drago mi je zbog toga. A o pečenju vola na Palama i izjavi da „kome je do morala….“? Ima toga još prijatelju, na tvoju i moju veliku žalost. Srdačan pozdrav.

        1. Čika Mile, prethodna vlast je napravila dovoljno svinjarija zbog kojih je sad u opoziciji. Mnogi istaknuti predstavnici te prošle vlasti, npr. Mihajlovićka, Vesić, sada žestoko pljuju tu istu prethodnu vlast kojoj su pripadali. Valjda su u sns pravo s Marsa (u)pali?

  4. Pored lustracije, vođe opozicije moraju da predlože kako da građani bolje žive,
    tj da je neophodno da DRŽAVA Srbija (uz pomoć EU, SAD i Rusije) reši DVA najvažnija zadatka, koja su povezana :
    1). postići KOMPROMIS sa Albancima i omogućiti formiranje ZSO sa velikim OVLAŠĆENjIMA i zaštitom srpskih svetinja na KiM, i
    2).sprovesti PRISAJEDINjENjE Srpske matici Srbiji (sever Kosova je kao Loto 7).

  5. Lustracija je neophodna zbog 90 posto vas koji su preoblačili dresove političkih protivnika kada im trebalo opstajanje na vlasti i ispunjavanje ličnih interesa.Dokaz da su nam zemlju uglavnom vodili politički preletači i njihovi instrumentalisti.

  6. Za clanove Vlade Srbije rezultati rada su odlucujuci,da li ce se isti i dalje baviti javnim poslom.

    1. Bravo za Miu, ali kako ćeš objasniti zašto i posle više od 18 godina još nismo mogli videti pozitivan rezultat rada vlade a jasno je vidljivo da svakim danom tonemo sve dublje sa „društvenim talogom“ na površini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.