Jovanović (Metla 2020): I fizički bih kao poslanik sprečio priznanje secesije

Ostavite komentar


  1. Samo napred DSS i Milose. Propagirajte i drzi te se svog prgrama. Ne trosite energiju na svadju i borbu sa politickim suparnicima.

  2. Ne znam da li će stići ove, ali Vučić će sledeće godine sigurno na dnevnom redu parlamenta, po na govoru svojih mentora sa zapada, staviti sporazum sa Kosovom, kojim se priznaje njegova nezavisnost. To će biti kruna Vučićeve političke karijere, koja mu obezbeđuje još čvršću diktaturu i dugovečnost. Usvajanje sporazuma u parlamentu je izvezeno, jer će vladajuća koalicija imati dvetrećine poslanika, što je dovoljno i za promenu ustava, a podsetiću da je prošle godine promenjen zakon o referendumu, kojim je ukinut izlazni cenzus od 50%,tako da je i taj faktor zadovoljen. Jedini način da se suprostavi tome je bojkot izbora, jer se time krnji legitimitet parlamenta, zbog čega zapad insistira na izlasku na izbore. DSS, na čelu sa Jovanovićem, izlaskom na izbore, čak i da ne uđu u skupštinu, daju legitimitet budućem sazivu parlamenta, koji će doneti odluku o priznanju Kosova.

  3. Da li si shvatio zašto Bojkot,upravo zato jer poslanici SNS glasaju po direktivi a ne svojom glavom.Prema tome ti ćeš biti u grupi koja je učestvovala u secesiji,kako god glasao.Ti ideš na izbore zbog fotelje i sam znaš da nećeš ništa promeniti.

  4. Ima li još nečega što ovaj mlad čovek može da obeća za budućnost, osim permanentne stagnacije u vezi sa problemom Kosova?

  5. Da, da, „bolje je ići u boj nego ostati kod kuće“, bla, bla, bla.
    To je ista mudrost kao ona „ako kupiš srećku, MOŽDA izvučeš premiju, ali ako je ne kupiš, premiju SUGURNO NEĆEŠ izvući!“
    Teorijski, to je svakako tačno. Ali šta ako je u praksi izvlačenje namešteno, ili šta ako je boj namešten?
    Evo šta: premiju NEĆEŠ izvući, koliko god srećaka kupio, kao što NEĆEŠ pobediti u boju, koliko god se ti lavovski borio, jer prosto NE MOŽEŠ pobediti!
    Jasno? Sumnjam…

  6. Baš bi bilo interesantno da objasni kako bi to uradio „fizički“?

    1. Milos je sluzio u 63. Padobranskoj brigadi… Cisto da znas… Zadojen je patriotizmom…

      1. Ko bojkotuje radi za Vucica… Samo bojkot mu moze pomoci da ima 2/3 vecinu za promenu Ustava i mogucnosti za formulaciju referendumskog pitanja. Onda ce pokrasti referendum i teret izdajnika sa sebe prebaciti na narod, a onda zapad na vlast vraca one koji su bili pre Vucica(bojkotase). Teza i antiteza! E moj Srbine…

        1. Izlazak na namestene izbore daje legitimitet vucicu da konacno izda Srpski KiM i ostane na vlasti a da okrivi narod (zato je smanjio cenzus na 3% jer mu treba lazna opozicija ako narod ne izadje na izbore). Zato je vec promenjen i zakon (Ustav) o referendumu – sve je pripremljeno za konacan cin vele-izdaje. Jedino BOJOKOT moze da spasi Srbiju od ovog zla !!!

        2. Potpuno se slažem sa Vama, bojkot – prevara, izdaja na delu. Vladajuća svita i zagovornici bojkota imaju istog gazdu! Mediji u Srbiji su pod kontrolom tog gazde tako da ce ovaj kolonizovani narod biti konačno izigran, kao na na sibicama… Ljudi kao gospodin Jovanović koji su dokazane patriote i intelektualci ne mogu da dodju do izražaja, a u svakoj drugoj normalnoj zemlji bili bi cenjeni na pravi nacin… Eej pa covek doktorirao na Sorboni i radio tamo kao predavac, vratio se u Otadžbinu, docent na pravnom fakultetu, dosledan (vratio mandat dss-u kada se nije slagao sa postupcima stranačkih drugova, nije cutao zbog komfora i nije preleteo), pripadnik 63. Padobranske brigade, nase najelitnije jedinice… Ali Srbi vise vole lazne doktore, keramicare, tajkune, foliranti, pozdercee…

  7. Upravo bojkot pomaze Vucicu da ima 2/3sku vecinu i da promeni Ustav… Da moze da formulise referendumsko pitanje, pa da referendum pokrade i da narod bude izdajnik umesto njega… Bojkot mu pomaze da se izvuce i zagovornici bojkota to odlicno znaju, oni onomad omogucise Vucicu da dodje i da ovaj posao odradi umesto njih pa posle toga da in zapad vrati na vlast… Svi su oni u dosluhu (Nesa roming, Beba, Vucic, Djilas…) Nazalost uspeli su… Zapad kontrolise i jedne i druge (teza i antiteza) Svaki normalan narod bio bi ponosan na ovakve ljude poput gospodina Jovanovica… Skolovan na Sorboni, radio tamo kao predavac, doktor nauka, radi kao docent na pravnom fakultetu, sluzio vojsku u elitnoj 63. Padobranskoj. Posten, patroiota, vratio mandat, dosledan… e moji Srbi..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.