Jovanović (Metla 2020): Ne može sva Srbija da bude Beograd

Ostavite komentar


  1. Svaka mesna zajednica treba da ima samoupravu i brine se o svom mestu, ne opština!! Baš njih briga kakva su sela i šta im je sve potrebno!! Na zapadu skoro nema razlike između grada, gradića i sela, samo zato što postoje predsednici mesnih zajednica, koji se brinu o svom mestu i meštanima! Na primer: mesto u kom živim ima 10 000 stanovnika, ima 150 radnika smesne zajednice( kancelarije, biblioteka, pomoćno osoblje 6 obdaništa, pomoćno osoblje 5 škola, održavanje i čišćenje mesta, deponija i bazen). Sve je transparentno: izdaci, prihodi, i ostalo, svako može u netu da pogleda!! Razmislite političari na kom nivou je Srbija, kako je razviti i srediti!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.