Jovanović (Metla 2020): Predaja KiM otvara pitanje Raške oblasti

Ostavite komentar


  1. Probajte Sandžaklije da proterate k’o onomad Kosovare, i nema sumnje da će se to dogoditi! Francuščić bi mogao da iskoristi priliku da se uslika s kalašnjikovim, k’o starosta iz Belanovice…

  2. U Srbiji se na vlast dolazi i na njoj opstaje uz pomoć zapada. Tako je bilo 2008-e i 2012-e godine, kada su nakon izbora suprotno izbornoj volji građana na vlast došle koalicije po volji Vašingtona i Berlina. Režim će učiniti sve da opstane na vlasti, a ako na zapadu procene da je potrebno priznanje Kosova onda će to i uraditi. Sada se kupuje vreme i priprema teren(zakon o referendumu u i sl), a na ruku ide i to što zapad ima preča posla ovih naših. Takođe u Vašingtonu i Berlinu su svesni da u Srbiji nema političara, koji će celu stvara završiti bolje od Vučića,što između ostalog potvrđuje briselski sporazum,koji je potpisan nakon manje od godinu dana provedenih na vlasti. Ne treba biti mnogo pametan ili veliki vizionar da se bi zaključilo kakav scenario se očekuje nakon priznanja. Ne samo da se neće rešiti odnosi Srba i Albanaca, već će to biti vetar u leđa i ostalim separatističkim pokretima u Srbiji. Ali ne samo u Srbiji,jer će priznanje Kosova učiniti Balkan još nestabilnijim regionom. Kome je to u interesu?

  3. Bravo Miloše,svaka vam je na mestu,ali da vas ne hvalim previše,jer od 1991. sam dosta toga doziveo,video i naučio,pa mi ostaje samo jedno: nadam se,da i vi necete biti kao i prethodnici,nego cete reci samome sebi ispred ogledala:Miloše,budi šmeker,pa stani iza svake reči koje si izgovorio,izneo u javnost.Sto bi rekli,budi musko,a ne licemerna p……a !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.