Jovanović (Metla): Bojkot lansiran da se nekome u opoziciji omogući preimućstvo

Ostavite komentar


  1. Ti samo sramotiš DSS,nekad jaku stranku koja je slomila Miloševića i radikale.Nije mi jasno znaš da nema šanse da dobiješ ni jedan posto glasova a govoriš protiv opozicije ko da ti je ona protivnik u politici a ne vlast.

    1. Slažem se sa ovim tekstom.
      Na žalost postoji opozicij koja bojkotuje i opozicija opoziciji koja će i pored „loših“ uslova da izađe na izbore, i ostvari svoje sitne interese.
      U stvari za pametnog je sve jasno.
      Svi se žale na nikad gore uslove i zamislite samo da svi, koji to tvrde ,jednostavno ne ušestvuju u ovoj lakrdiji. Ali ne tu su sitni interesi, a ima tu i nekog novca…….

  2. Jovanoviću koliko si naplatio izlazak na ovakve izbore, da li je to Vučićeva navlakuša sa cenzusom od 3% i fotelja u nekom ministarstvu ili keš. Apelujem na narod Srbije da ti ne da ni jedan glas.

  3. ti ne znas ni sta rec preimuctvo znaci…. ukaljao si ime dss-a kao i onaj mladenovic mucenik

    1. Kakva je svrha učestovati na nameštenim izborima? Jedina svrha je da se takvim izborima daje legitimnost.Nema veze što ne bojkotuju svi,zna se da ljudu prodaju i posle nema nisam.

  4. Pre će biti da omogući preimućstvo „Metli“. Paradoks je što će Metla vremenom ostati bez perca.

  5. I uvek ćeš podržati prodaju bilo čega srpskog Rusima, ako baš mora, jer bilo bi lepše da se pokloni.

    1. Bravo DSS napred Jovanovic ispravno razmisljanje i demokratsko. Do sada najbolja strategija i program aktivnosti.. Ne slusaj idiote,koji znaju da nemaju sanse da narod glasa za njih .Oni izmisljaju da su izbori namesteni,prodati…Samo pokazuju aroganciju i neznanje mentaliteta sta cini glasacko telo. Koliko god da dobijes,sigurno ces postici veci ugled i glasove ,onih koji zele bolje Srbiji .Dobices vise od Jeremica,Djilasa,Seselja,Obradovica Napred,i ne prhvataj prodane duse iz bivsih stranaka Naaapred

  6. Posveti se izborima i političkoj borbi za glasove,ostavi one koji neće na izbore i ne profitiraj na onima koji ne mogu da ti odgovore.

  7. DSS je marginalna stranka koja niti smrdi niti mirise. Vise joj odgovara da se prikljuci Crkvi nego da ucestvuje u demokratskim procesima. Pokazuje pravi karakter kao i njihov bivsi lider Kostunica (tunjavost). Ja ne znam sta je njihova ideologija osim da se docepaju vlasti po svaku cenu (sto je ne moguce sa ovakvim likovima). Ovakvih ljigavaca ima mnogo u srpskoj politici i veoma je tesko izabrati naj veceg.

  8. DSS je uvek bila najveća prevara na političkoj sceni Srbije. Setimo se samo kako joj je napravila stranku 2000. god. kad su bili pred raspadom, a oni su joj zaboli noz u ledja u republičkoj skupštini. Ko jednom izda, uvek će.

    1. Ne znam da li je 2000-e DSS bio pred raspadom, ali znam da je zahvaljujući toj partiji i Koštunici skinut Milošević, DS došao na vlast, a Đinđić na čelo vlade. Ne znam kome je DSS zabio nož u leđa, ali znam da ta partija nije oduzela drugoj partiji poslaničke mandate u skupštini i da njeni poslanici nisu glasali iz Bodruma. A zbog brutalne medijske kampanje, koja je vođena protiv DSS-a, nakon što je ta partija 2008-e godine prešla u opoziciju, mislim da nikada ne bi trebali da vode pregovore sa DS-om i SZS-om, koju čine bivše demokrate.

  9. A nekad’ je bio “ dečko koji obećava“ a onda je „služba“ uzela stvar u svoje ruke !! Kao i u slučaju gdin.-a “ ne obaveštenog“ !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.