Jovanović (Metla): Neistinita izjava premijerke da je broj respiratora tajna u svim državama

Ostavite komentar


    1. Pokrajina u Italiji, mislim da je Lombardija u pitanju, ima 600 ili 800 respiratora ( moze da se proveri iz izjava njihovog ministarstva), pa im to nije dovoljno. Nama je hiljadu i nesto dovoljno. Pre neki dan, doktor iz Kragujevca rece „Imamo 17 respiratora, a treba nam bar 30“. I mi smo kao spremni?

      1. lombardija ima 10 000 000 stanovnika-dakle duplo vise nego mi. oni imaju 800 sto znaci mi imamo 2.5 puta vise po glavi stanovnika (ako imamo 1000)

  1. broj respiratora u hrvackoj danas javno objavljeno na tv hrvackoj -633

    1. 2009. za vreme, “svinjskog gripa“,kada je umrlo 137 ljudi,imali smo 350 respiratora (tada su tvoji bili na vlasti) ,danas imamo 1040 respiratora.U čemu je problem?Da li treba da imamo 100 000 respiratora?Samo smišljate laži po ceo dan,ne bi li uzeli 0,0001% glasača, a u stvari tako pucate sebi u nogu.

        1. U pravu ste.Nisam bio dobro obavešten.Nemjmo ?1040 respiratora,nego 1008. ali i to je više od 350 i 137 mrtvih od gripa 2009.

      1. A tek u odnosu na ledeno doba, kada Srbija nije imala ni jedan respirator a umrlo je 236 dinosaurusa! E to je tek pravi dokaz napredne vlasti.

        1. Ljubiša, broj uginulih dinosaurusa je državna tajna, kako u Srbiji, tako i u ostalim državama. Molim te da se pridržavaš onoga o čemu je premijer/ka govorio/la

      2. Ljubiša, mi nemamo to u šta veruješ ti i ti koji te hrane sendvičima. Shvati to, udario ti sendvič u glavu….

    2. Može ovako lupetati bez posledica dok građani robijaju zbog verbalnog delikta.

  2. Hrvacka je danas na vestima u 20h objavila da ima 633 respiratora, toliko o drzavnim tajnama

  3. Neka mi neko objasni čemu politkorektnost.
    Žena je prosto slagala i uglavnom laže čim otvori usta.
    Čemu floskule tipa neistina?

    1. A sto mora da ti kaze koliko ima raspiratora sta tebe briga ima ljudi koji o tome razmisljaju I btinu ti se brini da ti vuk nepojede neku ovcu vrati se u zavicaj I netreba ti u planinu ni raspirator ni korona pij zfravo mleko I sad ce „trenbus“ zdrava hrana I uzivaj u onom zasta te bog stvorio

      1. Ne kaže se – u planinu -, već na planini. Naprimer, ti si u ludnici, ili za ludnicu, nikako na ludnici…

  4. To što premijerka ne zna i što laže je njen problem. Ali, naš problem je što je takva osoba na funkciji iako je jedina funkcija koju može da obavlja: čobanica na Staroj planini. Mada i to je sumnjivo, prvo bi je trebalo testirati sa dve nacrtane ovce.

  5. Ko ima 1000, i 1000 je malo ako covek treba jedan da poseduje 7 dana dok mu pluca ne prorade…

Ostavite komentar


Politika

"SPS je bila zločinačka organizacija sa ciljem pljačkanja sopstvenog, kao i drugih naroda": Ognjen Radonjić o rođendanu socijalista 10

„SPS je bila zločinačka organizacija sa ciljem pljačkanja sopstvenog, kao i drugih naroda“: Ognjen Radonjić o rođendanu socijalista

Socijalistička partija Srbije obeležila je čak 34 godina postojanja. To ne bi bilo čudno da nije reč o partiji koja je građanke i građane Srbije uvela u rat čim se se osnovala, bila odgovorna za desetine hiljada mrtvih, osiromašenih, kao i da joj njen lider Slobodan Milošević nije završio u Haškom tribunalu sa teškim optužbama za ratne zločine, gde je i preminuo, dok su njegovi brojni generali i visoko komandujući osuđeni na višedecenijeske kazne zatvorom – zbog zločina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.