Jovanović (Moramo): Najvažnija informacija da SNS i SPS zajedno nemaju 50 odsto u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Da li je normalno kalkulisati sa nakaradnim koalicijama I da li je normalno prvi dan posle sveopstih izbora u Srbiji prva vest bude izveštaj o lokalnim izborima u beogradu. Jesu opozicione stranke osvojile to što su osvojile ali ali sigurno je da neće patriotske opozicione stranke praviti nakaradne koalicije.

  2. SNS i SPS imaju 56 mandata.Ne znam odakle mu ova lažna vest?!Muti vodu kao i svaki put jer hoće nemire.

  3. Ovo je diletantski nastup! Zar toliko ne poznaje D’Ontov sistem i mogucnost da neka stranka ne osvoji 50 odsto glasova, a da osvoji preko 50 odsto mandata. I to nije nikakva kradja vec se glasovi stranaka i koalicija koje nisu dobile cenzus raspodeljuju onima koje jesu. Ovakvim cutanjem opozicije o rezultatima, kao i ponasanjem iste, sumnjam da pored toga sto su nesposobni i te kako rade za ovaj rezim svesno ili ne, isto nam se hvata!

  4. Tuga. Oni se teše da ća sada sns imati pristojnu i jaku opoziciju u Beogradu. Ćuto, čoveče, jesi li svestan da ste u G. Nedeljicama dobili 2 glasa, a Vučić 109!? Srbima ne treba razum i pristojnost, Srbima treba kamdžijom preko leđa i da vidiš kako onda slušaju, i naravno da ih lažeš, što više i masnije. Ja sam juče završio sa svojim glasanjem.

  5. Najvaznije je, da ste vi, kvazi ekolozi i kvazi politicari izgubili izbore.

  6. Ali što su krali!!! A EU trlja ruke. Dobiće besplatno deponiju za prljavu industriju. Onaj ko ne pobegne, čeka ga strašnja sudbina. Ipak, nije mi jasno kako je predsednik toliko vidno prpošan, kada ga jedan nesumnjivo veliki broj ljudi toliko istinski ne podnosi? KAko se nosi sa tom negativnom energijom? I mi da saznamo, pa da se i sami od njega zaštitimo….

  7. Lazni ekolozi pukli,dosta ste nervirali i lagali narod.Cuto,sta bi sa dozvolom za mini elektranu?Potcenili ste narod,i evo kako vam se vratilo!

  8. Jeste, Ćuto, to je najvažnija informacija. Nije to da ćemo morati da ih trpimo bar još četiri godine uprkos svim protestima, blokadama i opštoj mobilizaciji opozicionih birača. Blago tebi.

  9. Možda nemaju 50% glasova, ali po Dontovom sistemu raspodele mandata imaće 56 ili više odbornika. Zahvaljujući strančicama ispod cenzusa (Tadić i DJB).

  10. Svi ste vi dobili sa ovim izborima, pa zato cutite i smeskate se, samo je narod izgubio.

  11. Nisam pristalica nikoga Ali Tek sad vidim da je zapad u pravu za Sve.Cist primer zlobe I zavisti I sada mi je Drago sto polako nestaje .Hvala ti boze

  12. Do sad oni imaju 58,6 POSTO a to ja vise od 50 POSTO.Jedino Ako 2+2 nije sedam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.