Jovanović (Narodna): Pobedićemo Šapića, sigurno neće biti gradonačelnik 1Foto: Narodna stranka

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da kandidat SNS-a Aleksandar Šapić „sigurno neće postati gradonačelnik Beograda“, jer većinu u glavnom gradu čine građani koji će na izborima 3. aprila reći „ne“ Šapiću i naprednjacima.

„Dobra je vest što je SNS kandidovao Šapića, jer ćemo ga ćemo ga pobediti. Šapić i SNS će izgubiti izbore u Beogradu, što su pokazali i rezultati referenduma“, rekao je Jovanović za Juronjuz Srbija (Euronews).

Jovanović je najavio da će koalicija Narodne stranke, SSP i DS u narednim danima predstaviti građanima nosioca liste za beogradske izbore i tim za Beograd, odnosno „ljude koji će posle 3. aprila voditi glavni grad“.

Upitan o nastupu SNS-a i SPS-a na odvojenim listama na parlamentarnim i beogradskim izborima, Jovanović je odgovorio da SNS „ponižava svoje partnere“.

„SPS će, koliko sam razumeo, podržati kandidaturu predsednika SNS-a Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, a na parlamentarnim izborima će nastupiti odvojeno, što je dosta konfuzno za birače SPS-a“, rekao je Jovanović.

Na pitanje o sutrašnjoj poseti poslanika Evorpskog parlamenta Beogradu, Jovanović je odgovorio da će to biti „protokolarna poseta bez suštinskog značaja za predstojeće izbore“.

„Na tom sastanku prenećemo im da nije bilo suštinskih promena u izbornim uslovima“, rekao je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari