Jovanović (Narodna stranka): Čim se raspišu izbori da dođe puna misija OEBS

Ostavite komentar


  1. Neka dođe ko god hoće, narod će odlučiti. Baš bih voleo da dođe OEBS, pa da nakon prebrojavanja glasova čujemo kakve će nove razloge i koje nove krivce pronaći za svoj ponovni izborni debakl.

  2. Nikola Jovanovic zivi u zabludi kao i cela opozicija da su prosli izbori bili neregularni, ali videce na predstojecim izborima da su pogresili u svom misljenju.

  3. I da dodje puna misija OEBS nista se nece promeniti, opozicija se nada nekom uspehu na izborima i misli da ce dovodjenjem OEBS-a sve resiti a zaboravili su da narod odlucuje svojim glasovima.

  4. OEBS je za dezinformaciju Jovanovica dala saglasnost o regularnosti na prethodnim izborima,volja gradjana se ne kupuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.