Jovanović (Narodna stranka) traži da se sve stranke pre izbora izjasne o ‘francusko-nemačkom planu’

Ostavite komentar


  1. Glasaci traze one koji ce nam omoguciti bolji zivot).Molim sve stranke da se izjasne pre izbora)

  2. A je l’ pitao svog sefa sta je uradio da spreci priznanja lazne drzave? Ili jos bolje,koliko je priznanja povuceno za vreme njegovog sefa stranke? Neozbiljno,spekulantski…kako god hocete.

  3. Umesto da se fokusiraju da zajednicki cela opozicija svrgne postojecu korumpiranu vlast a posle pobede da se uvede sloboda medija , pravna drzava , fer izbori …NOVI IZBORI e onda ce Francusko Nemacki plan da bude presudan . Narodna stranka izgleda cini sve da ova vlast prezivi kao sto to cine i Zavetnici i Dverin – NAZALOST !?

  4. Branioci Kosova, što se ne preselite tamo pa tamo registrujete svoju strankau? Lako je iz Beograda braniti Kosovo.

  5. У замену за овај план, шта нудите, која решења а да буду остварљива. КиМ је рак рана србије коју је захватила и гангрена. Шта урадири да се ово излечи, а не одсећи болесне делове.? Иначе та гангрена ће захватити и здраве делове. Шта је ваше решење, осим тога да се нешто не прихвати.

  6. Počelo je tako da Srbija mora da izadje na more,potom se pojaviše
    ovi što će proćerati sve što nije srpsko i proširiše na Karlobag,Karlovac,Virovitica, mada i sami imaju problema sa svojim poreklom.Napraviše od pokrajine glasačku mašinu od 1981.g do1999g
    Vremenom cilj na postaše opštine koje je nesretni Ranković administrativno prebacio u pokrajinu da Raška izgubi na značaju.
    Treba ići na RESTITUCIJU,pred medjunarodnim sudovima i poništiti
    za početak to komunističko nedelo sa punim pravom za početak.

  7. Jovanovic bacio bombu na opoziciju. Ko sme da se javi iz leve opozicije da javno kaze da su ne samo za prihvatanje ovog plana, vec za nekoliko koraka dalje da priznaju Kosovo.

  8. Jovanović je kazao da je većina građana Srbije za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, a „Narodna stranka je uz narod“.

    On je rekao da „francusko-nemački plan predviđa da Srbija de fakto prizna nezavisnost Kosova – i to ne kažem ja, nego to kaže predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen usred Beograda, to kažu i najviši zvaničnici najmoćnijih država EU i zvaničnici SAD“, rekao je Jovanović.

    Pored ovih vec navedenih koji to kažu, treba dodati da to kaže i ALJBIN KURTI kao i najveci broj „visokih zvaničnika sa Kosova“ i 90 i nesto odsto gradjana Kosova, što po mom misljenju predstavlja „daleko veci problem“ od ovoga što to kaže predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i najviši zvaničnici najmoćnijih država EU i zvaničnici SAD !
    E sad ako NS i Gosp. Jovanović traži da se sve stranke pre izbora izjasne o ‘francusko-nemačkom planu’, moja komsinica „baba Rada“ traži da se sve stranke pre izbora izjasne na „koji nacin ce privoleti 90 i nešto odsto gradjana Kosova i Aljbina Kurtija da se ponovo integrišu u Srbiju“ ?
    Moja komšinica „baba Rada“, koja moram priznati još nije uspela da prikupi dovoljan broj potpisa za svoju izbornu listu „Ajvar od zelenu papriku“ ima jasan predlog za resavanje kosovskog pitanja !
    Naime moja komšinica „baba Rada“ smatra da bi „svakom Srbinu u zamenu za njegov deo Kosova“ trebalo dati po jednu „vikendicu na Marsu sa tri ara okucnice“ kako nebi ispalo da „jedni dobiju sve a drugi ništa“ !

  9. Prezimenjak treba da shvati da nas više zanima šta ćemo sutra jesti i da li ćemo živeti u uređenoj državi. Samo normalna i uređena država, sa jakim institucijama može da brine o svojoj celovitosti, koju uzgred odavno nema.

  10. Nije prva tema Kosovo. To je tema za zamajavanje.
    Prava tema je skupoća. Porast cena struje, hrane, osnovnih životnih potreba. Tema su bolnice u kojima nema lekara i osoblja. Tema je prevoz. Tema je kako preživeti sa ovim tigrovskim platama.
    A pitanje za Jovanovića i ostale samozvane patriote je kako bi sačuvali Kosovo u Srbiji, korak po korak, bez fraza o 1244, međunarodnom pravu…

  11. Tražite da ovi „vraćači Kosova“ daju barem jedan smisleni plan kako misle da izvedu to. Vi prvi!

  12. Ovako formulisano pitanje, koje je uzgred i efemerno za ove izbore, samo pomaže režimu. Sporazum donet u nedemokratskim i nezakonitim procedurama, svakako je podložan preispitivanju, to vam je odgovor, gospodine pravniče. Neka se Narodna stranka posveti konkretnoj odbrani materijalne i duhpvne ugroženosti većine građana Srbije pod strašnim udarima diktatorskog režima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.