Jovanović (Narodna stranka): Opozicija bi prvo trebalo da se dogovori o izlasku na izbore ili bojkotu 1Foto: Narodna stranka

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da bi opozicija prvo trebalo da se dogovori da li će zajedno učestvovati na izborima ili ih bojkotovati pa, ako odluči da ide na izbore, i o tome koliko će ko biti zastupljen na jedinstvenoj izbornoj listi i „ko s kim može i ko se oko koga okuplja“.

Jovanović je za Newsmax Adria rekao da su Narodna stranka, Stranka slobode i pravde i Demokratska stranka „ključne partije koje bi trebalo da se dogovore o jedinstvu opozicije“, prenela je Narodna stranka.

„Ako nema jedne od te tri stranke, onda nema ni jedinstva opozicije“, rekao je on.

Jovanović je istakao da se opozicioni nastup ne može dogovarati sa „raznim otpacima Udbe ili predsednika Srpske napred stranke  Aleksandra Vučića“.

„Kao u kafani, uvek birate sa kim ćete sesti za sto, tako i u ovoj situaciji. Razgovori u opoziciji se, naravno, ne smeju odvijati u kafanskoj atmosferi, ali se za razgovor moraju birati oni koji su zaista pravi opozicionari“, rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari