Jovanović: Ne vidim kako bi ministar policije mogao da spreči tragediju u Ribnikaru

Ostavite komentar


  1. I JA SAM ZA SMENU VUCICA ALI HOCU DA ZNAM DA CE DOCI BOLJI. A TI BOLJI TREBA DA IMAJU PROGRAM A NE POLITIKANSTVO!!! DAJTE PROGRAM, VIZIJU ZA SUTRA I PREKOSUTRA …..

  2. Znači, da se razumemo – on hoće smenu svih ministara, ali ako mu se ponudi jedan od koga bi počelo, e onda više neće smenu svih ministara. Tako, draga deco, prepoznajete licemera (zapravo agenta režima, ali svejedno). „Smena AV“ je već postala fraza koju niko ne shvata ozbiljno, pa to sme da izjavi, ali da uradi u praksi nešto na tom polju – aaa, to ne!

  3. Ni ja ne vidim kako bi jedna ovakva individua mogla da predsedava npr. nekim kućnim savetom a da ne kažemo i političkom strankom ali očigledno je udba naša sudba a rusofilija, preciznije ljubav prema nacizmu i boljševizmu bolest najmilija.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.