Jovanović: Neprimerena nabavka džipova umesto udžbenika za osnovce

Ostavite komentar


  1. Da je sreće da ne bude komunalne policije,ali tvoj šef ih je doveo pa ih sad pljujete.Ja koliko znam mi imamo policiju zašta su nam potrbni komunalci da se vozaju po ceo dan i da glume nešto.

  2. Taj koji po promeni vlasti proda te dzipove je veca stetocina za nas sistem nego ovaj koji ih je kupio umesto fijata 500l. Inace eto jos jedne obaveze koju treba provuci kroz zakon. Automobili u javnoj sluzbi moraju da budu sklapani ili jos bolje 50% delova na nnjima mora da bude iz domace proizvodnje a cena ne sme da predje najjeftinije u zahtevanoj klasi. Pa da to vazi i za majstor peru iz vodovoda da ne vozi vise ladu nivu koju siroma sam odrzava ali i za tehnickog direktora, a ponajvise za policiju koja se od svih najneodgovornije ponasa prema voznom parku.

    1. Dusane

      Automobili u javnoj sluzbi moraju da budu sklapani ili jos bolje 50% delova na njima mora da bude iz domace proizvodnje a cena ne sme da predje najjeftinije u zahtevanoj klasi.

      Na koji to naš domaći auto mislite? Na Yuga, Keca ili Mercedesa iz Ikarbusa.

      1. Mislim da je predhodni komentar bio na mestu i da ukolilo proizvodimo ma kakav automobil u Srbiji u javnim sluzbama ima mesta samo za vozila iz te grupacije. Ma kako da to nekome izgleda. U Nemackoj sve javne sluzbe voze Nemacka vozila, isto je u Francuakoj, Italiji, Spaniji… ne vidim razlog zasto bi mi bili razliciti od te vrste pozitivne prakse. U krajnjoj liniji to je nacin da se cuvaju radna mesta u Kragujevcu. Sve ostalo su samo naklapanja i pticanje da se nesto kaze. Kad se kupi Skoda pomaze se uvozniku, a kad se kupi 500 l neko u Kragujevcu primi platu.

  3. Šta je „sankcionisanje nepropisno parkiranih vozila“?
    Kako se vozila – čak i kad su nepropisno parkirana – „sankcionišu“?

    1. Tako što dođe pauk i odnese nepropisno parkirani auto na plac predviđen u te svrhe.
      Sankcija je desetak hiljada dinara.

  4. Treba stimulisati komunalce da žešće štite vlast,sa pežoima su previše blagi,džipovi im daju podstrek na žestini.

  5. Jovanovic ne moze da se pomiri sa cinjenicom da ako ti iz ‘Rols Rojsa’ izadje Mamlaz sa naprednjackom clanskom knjizicom u dzepu, i naplati kaznu, jednostavno se bolje osecas!!!

  6. Kako ste vi humani?!I opet mešate babe i žabe, možda nije čovek saznao da postoje različiti fondovi za različite namene…

  7. Gospodine Jovanoviću, ako Vam do sada nisu rekli, komunalce je izmislio Vaš veliki šef Đilas, a ne AV. Drugo, umesto što plaćate ogromnu vojsku privatnog obezbeđenja Vas i opštine, mogli ste i Vi taj novac da uložite u školstvo i zdravstvo u Vašo opštini. Dižete poviku na Vesića, a isto to Vi taakođe radite u opštini gde činite vlast. Licemerno, zar ne.

    1. Evo i ja se slazem da ova sluzba je samo izmisljanje radnih mesta za stranacke poslusnike, ali postovacu onoga koji u ovoj rodjaka i kumova ukine barem jednu takvu sluzbu. Jeste je Djilas oformio i jeste AV lajao protiv toga, ali zasto je nije ukinuo kada to ne valja? Jel ti pametni!? I ko ko je tu licemer? Mislim ipak mi koji na to cutimo. Svi su oni za tesku robiju, a mi za mentalne ustanove kad se oko njih svadjamo.

  8. Udbenici od papira? Dokle vise .Umesto da see koristi internet kao sredstvo distribucije predlazu kupovinu knjiga Umesto kupivine terenaca za vojsku Srbije ,ako vojska nije opremljena dolazi se u situaciju sloma drzavnog integriteta .Ekonomiju smo vec urusili .pitanje je kako ce se ovi enormni krediti otplacivati.samo za kamate godisnje treba da se spreni oko Miljardu dolara.za sada se to resava uzimanjem jos vecih kredita za otplatu starih ,to je I opravdano ,jer je Amerika krenula da bukval I stamps dolare 3000 miljardi dolara odstampano he samo tokom trajanja krize sa ovim virusom .Isto radi I evropa. Sistem povecanja novcane mase sveo se u americi na klasican komunizam koji he Amerika kritikovala,a sada rade identicno :)))

  9. Kada SzS dođe na vlast u Bgd, ti džipovi će biti stari više od 20 godina i prodaćete ih u staro gvožđe !

  10. Sta vise da kazemo???Osilila se vlast kao i svaka predhodna.Misle da ce biti na vlasti ceo zivot,jadni smo mi i ovi mucenici sto su glasali za njih.
    I ja sam pomislio samo da se resimo Zute bagre kad ovi jos gori…

  11. Dali ste vi u svoje vreme obezbedili nešto besplatno izdajnici i lopovi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.