Jovanović (Nova DSS): Pobornici učešća na izborima 2. juna nisu svesni posledica svog delovanja

Ostavite komentar


  1. Jovanović koji je nekada bio protiv bojkota i svakakve izraze koristio za one koje bojkotuju izbore sada napade one koji su izašli na izbore.

  2. Stvarno jedva cekam da i pizicija i opizicija prestanu da pljilju po sludhenom narodu i da stvarno ne budu izbori pre 2027 jer zbog nasih glasova i vi i pozicija živite bajkovit žibot a narod zaludjujete i nacionaluzmom i deljenjem na fibre i lose a vi uživate

  3. Izbori 02.juna su bili redovni lokalni i naravno da su se trebali da održe. Te izbore su samo bojkotovali oni koji su znali da na njima neće zabeležiti značajne rezultate.

  4. Ovaj ovo priča u trenutku kad se glasa u Nišu gde je dogovor da čitava opozicija glasa za njegovu stranku.

  5. Nije bitno ko je pobornik čega već kakav je bio rezultat glasanja koje je unapred najavljeno sa ciljem da se nađe zajednička odluka. Ja ne znam ko je pobedio na tom glasanju a neki kažu da je većina bila sa jednim glasom za izlazak na izbore. Ako (?) je to tako, onda je i deo, koji je bio za bojkot*), morao da nosi tu odluku i izađe na lokalne izbore, u suprotnom je glasanje za/protiv učešće na izborima suvišno. Ne možete se samo onda držati izglasanog, kada vam rezultat odgovara.

    Uostalom, rezultati pokazuju da je složna opozicija mogla mnogo toga da osvoji uprkos svim evidentiranim manipulacijama.

    *) i ja sam bio za bojkot, ali sam shvatio da je izlazak jedino što je ostalo u borbi protiv ovog napredujućeg, metastazirajućeg kancera. Jer oni – ako opozicija kontroliše i dokumentuje – ne mogu toliko da ukradu koliko im pri masovnom izlasku treba, a da to ne bude primećeno i dokumentovano. Zato su sada požurili da naglase, da izbora više neće biti do 2027 – znači biće velika EXPO-kampanja a do tada masovna nominalna selidba iz Bosne u naše krajeve….

  6. Људи су ослободили НИШ показали Свима вама како се ТО РАДИ! МИЛОШЕ, ПАМЕТ У ГЛАВУ – ДО ПОБЈЕДЕ! Што прије!

  7. Свесни смо да је ДСС учествовао на изборима, као и остали наводни бојкоташи. Осим у Београду. Ту су де договорили са Вучићем.

  8. Petre, odličan komentar, ja tu ništa
    ne bi dodala. Bojkot na lokalu napravio je haos medju glasačima.

  9. Nama „u lokalu“ su ti izbori bili presudni zato što su bili redovni i nismo smeli dopustiti da do 2028. godine gledamo ove sns lopove i raspikuće kako nam uništavaju i ovo malo ičega vrednog što još nisu. A na izbore su u raznim koalicijma izašli i vaši bojkotaši?
    Kako to, ako je bojkot a nije sasvim bojkot?
    To treba da patentirate kao oblik političke borbe, to još niko nije izmislio, vi ste prvi.
    I tako će, sasvim nezasluženo, i vaši odbornici sedeti u nekim lokalnim opštinskim foteljama, kamuflirani uz druge stranke, iako ste do pred same izbore pozivali na bojkot i verbalno napadali nas što glasamo. Vi ste zaslužni i što su sluđeni glasači opozicije u lokalu delimično poslušali bojkot pa glatko pustili sns da uzme i više nego što bi inače, sa sve krađom, uzeli.
    Licemerno je to što se bojkota, kada ste ga već proglasili, vi niste držali, zato što ste znali da sada ne biste bili deo vlasti nigde, ni u lokalu, pa daj šta daš? Ovako i dalje glumite bojkot opoziciju? Ali sad se znamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.