Jovanović (Novi DSS): Korenito promeniti kosovsku politiku, vratiti srpskom narodu borbeni moral

Ostavite komentar


  1. Ne zavaravaj ovaj narod kosovo je gotova prica procitaj sporazume koje su potpisali predsednik av i kandidat za premijera

  2. Bio je DSS na vlasti i pokazao kaoliko je glupo vodio politiku prema KIM, nije bilo nikakve reakcije ni na proglasenju nezavisnosti izmisljene drzave, niti bilo sta drugo sto bi moglo gradjanima da poboljsa zivot.

  3. Vi kao da ste pali sa marsa,pa niste pratili sva dešavanja.Kao da to nije sve već pokušano sa svih strana da se priđe kako bi se rešio problem.

  4. Naslov je jako neprimiren, dovodi u zabludu o cemu se u tekstu govori. Ako znamo da vecina cita samo naslove onda je namera losa. Iako ne podrzanam DSS, mislim da bi g Jovanovic trebalo da stavi prigovor na naslov u protivnom se slaze sa dovodjenjem ljudi u zabludu o njegovim stavovima.

  5. Jovanović (Novi DSS): Korenito promeniti kosovsku politiku, vratiti srpskom narodu borbeni moral

    Mo mom misljenju „neprimereno je optuzivati srpski narod da je bez borbenog morala“ !
    Srpski narod „borbeni moral nikada nije ni napustao“, problem je samo u tome sto srpski narod „ne dobija priliku da iskaze svoj borbeni moral“ !
    Ja se npr. secam „pokazivanja borbenog morala srpskog naroda“ kada je Kosovo jednostrano proglasilo svoju nezavisnost, kada su se na ulicama „vijorile i cetnicke zastave sa mrtvackom glavom“ u rukama „skrbavih i bradatih sa sajkacama na glavi“ , usput samo da kazem „svaka cast sajkaci“ ali je vise nego ocigledno da sajkaca „najbolje stoji skrbavima i bradatima“ ali ne i lepim i pristojnim Srbima, zasto je to tako nemam pojma ali je tako „skrojena“ !
    Srpski narod je pokazao i „borbeni moral“ na pocetku protesta „Srbija protiv nasilja“ ali mu je „borbeni moral vremenom splasnuo“ kada je shvatio „da je udario u tvrdo“ i da ova vlast za koju su neki verovali da je „pametnija i da ce prva popustiti“ nema nameru da ispuni nijedan zahtev, i to se „negativno odrazilo na borbeni moral srpskog naroda“ pa se „razisao do sledece prilike“, ali to ne znaci da u srpskom narodu nema borbenog morala, on je tu samo se „malo pritajio“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.