Jovanović (Novi DSS): Opozicija koja izlazi na izbore je nedorasla i nezrela

Ostavite komentar


  1. Ja najvise volim vas dorasle I sposobne, koji zbog svog ega ne vidite šumu od drveta. Upropastili ste generacije mladih, sposobnih opozicionih političara I već 12 godina i iz centra i sa desna I sa leva samo kritikujete i kritikujete. Izdignite se već jednom iz sivila, “stavite ljubav u oči” I menjajte sa onim što imate kako znate I umete. Ovde se radi o evoluciji a ne o revoluciji! Ne dokazujte više za šta niste sposobni nego za šta ste sposobni. Uvek su svi znali šta nećete, ali ako ne ponudite šta narod hoće I razume ostaće ono što imamo. Urazumite se već jednom SVI.

  2. Ovolika konfuzija u društvu odavno nije ovakva bila. Uzasan osećaj i bez motivacije sam da glasam za bilo koga.

  3. U potpunosti se slazem sa Jovanovicem. Takodje smatram da ne treba izlaziti na ovo sto neki zovu izbori.

  4. @Razmislite ljudi
    15. maj 2024. u 14.32, recimo da si u pravu, oni se urazumeju i promene, gde će to narod koji glasa za Vučića da vidi i čuje? Opozicija može da pobedi samo ako milion Vučićevih glasača od dva miliona predje u opoziciju.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: To nije budžet Beograda, to je običan papir 9

ZLF: To nije budžet Beograda, to je običan papir

Šefica Odborničke grupe Zeleno-levog fronta i Pokreta slobodnih građana Natalija Stojmenović izjavila je danas pred sednicu Skupštine Beograda da se danas ne usvaja budžet grada sa idejom i vizijom, već običan papir koji pokazuje da osnovne stvari Beograđani u 21. veku i dalje neće dobijati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.